Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Emma Westerberg till EPG Projektledning

emma epg projektledning

Vi välkomnar Emma Westerberg till EPG Projektledning

Emma Westerberg, 26 år och uppvuxen i Göteborg med föräldrahemmet på Hisingen. Hon har nu i Juni tagit examen från Högskolan i Halmstad. Där hon läst till byggingenjör med inriktning produktion och projektledning. Hon är också nyinflyttad i Gårda sen tre veckor tillbaka efter några år borta från Göteborg.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har ett intressen som är storfavoriten, att dyka. Jag tog mitt dykcertifikat under nyårsveckan 2015-2016 på Koh Tao i Thailand och har sen dess dykt lite överallt i världen, med favoritplats Sipadan på Borneo. Andra intressen är umgås med mina vänner, familj och jag gillar att gå på konserter!!

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Under min studietid har jag funderat på inom vilket typ av företag jag vill arbeta på och fick höra om EPG av min mamma som lärt känna Dennis via jobbet. Jag fick bara höra att EPG-teamet alltid har så roligt och är otroligt duktiga vilket fick mig att vilja vara en del av teamet.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Första intrycket av EPG var otroligt varmt och jag har alltid känt mig välkommen. Min absolut första arbetsdag var redan sommaren 2018 då jag fick ett varmt bemötande av Diana. Första veckan var det sommarfest på kontoret vilket passade bra, kanske det var det som fick mig att vilja komma tillbaka 😊

Vad har du arbetat med tidigare?

Efter gymnasiet testade jag på flertalet arbetsplatser. Jag har varit i matbutik där jag arbetade mestadels med frukt och chark. Har även varit på förskolor, på lager och på Volvo Trucks, där jag var med i ett projekt som implementerade ett nytt IT system för logistikhantering. Efter projektet tog jag mitt pick och pack och flyttade till Australien för ett år av resande och arbetande. Fredagen innan jag började här på EPG tog jag examen från Byggingenjörsprogrammet, Högskolan i Halmstad.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Mitt examensarbete jag skrev under sista terminen handlade om kommunikation inom byggbranschen ur en projektledares perspektiv vilket givit mig en inblick i att kommunicera. Under studierna har jag även tagit kurser inom byggtekniska ämnen, materiallära och byggjuridik för att nämna några.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Jag är supertaggad och har höga förväntningar för att nu få börja använda det jag lärt mig på föreläsningarna och ta med mig dem teoretiska kunskaperna in i arbetslivet.

Varmt Välkommen till oss

// Kontakta Emma

Taggar:

Vi välkomnar Emma Westerberg till EPG Projektledning

Emma Westerberg, 26 år och uppvuxen i Göteborg med föräldrahemmet på Hisingen. Hon har nu i Juni tagit examen från Högskolan i Halmstad. Där hon läst till byggingenjör med inriktning produktion och projektledning. Hon är också nyinflyttad i Gårda sen tre veckor tillbaka efter några år borta från Göteborg.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har ett intressen som är storfavoriten, att dyka. Jag tog mitt dykcertifikat under nyårsveckan 2015-2016 på Koh Tao i Thailand och har sen dess dykt lite överallt i världen, med favoritplats Sipadan på Borneo. Andra intressen är umgås med mina vänner, familj och jag gillar att gå på konserter!!

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Under min studietid har jag funderat på inom vilket typ av företag jag vill arbeta på och fick höra om EPG av min mamma som lärt känna Dennis via jobbet. Jag fick bara höra att EPG-teamet alltid har så roligt och är otroligt duktiga vilket fick mig att vilja vara en del av teamet.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Första intrycket av EPG var otroligt varmt och jag har alltid känt mig välkommen. Min absolut första arbetsdag var redan sommaren 2018 då jag fick ett varmt bemötande av Diana. Första veckan var det sommarfest på kontoret vilket passade bra, kanske det var det som fick mig att vilja komma tillbaka 😊

Vad har du arbetat med tidigare?

Efter gymnasiet testade jag på flertalet arbetsplatser. Jag har varit i matbutik där jag arbetade mestadels med frukt och chark. Har även varit på förskolor, på lager och på Volvo Trucks, där jag var med i ett projekt som implementerade ett nytt IT system för logistikhantering. Efter projektet tog jag mitt pick och pack och flyttade till Australien för ett år av resande och arbetande. Fredagen innan jag började här på EPG tog jag examen från Byggingenjörsprogrammet, Högskolan i Halmstad.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Mitt examensarbete jag skrev under sista terminen handlade om kommunikation inom byggbranschen ur en projektledares perspektiv vilket givit mig en inblick i att kommunicera. Under studierna har jag även tagit kurser inom byggtekniska ämnen, materiallära och byggjuridik för att nämna några.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Jag är supertaggad och har höga förväntningar för att nu få börja använda det jag lärt mig på föreläsningarna och ta med mig dem teoretiska kunskaperna in i arbetslivet.

Varmt Välkommen till oss

// Kontakta Emma