Bli en av oss

Med hjälp av medarbetarnas engagemang och kompetens erbjuder vi en erfarenhetsbaserad projektledning för kunder inom bygg & industri där innovation, glädje och flexibilitet driver oss framåt till gemensamma mål.

Ett arbete där ingen dag är den andra lik.

 

Vill du bli en av oss i EPG Projektlednings härliga gäng?

EPG Projektledning är ett snabbt växande projektledningsföretag med höga ambitioner och en vision om att bli det självklara valet av projektledningstjänster i västra Sverige. Idag är vi ca 40 medarbetare som lever våra värderingar och känner oss stolta över att vara engagerade, kompetenta, flexibla och glada. Trivs vi så trivs våra kunder, så enkelt är det!

Vi vet faktiskt att vi har roligt på jobbet och att vi gärna rekommenderar andra att arbeta här men hur kan vi då vara så säkra på det? Jo, vi håller nämligen hela tiden koll på det via en app som mäter hur vi trivs på jobbet. Vi arbetar såklart också kontinuerligt med resultatet, begreppet eNPS står för employee Net Promoter Score och visar i vilken grad medarbetarna är ambassadörer för sin arbetsgivare. Vi är så stolta över att ha ett eNPS på cirka 39 som ligger en bra bit över andra företag i branschen och därmed ser vi rätt tydligt att trivseln är på topp här på EPG Projektledning!

Lediga tjänster hos oss:

Biträdande Delprojektledare

Biträdande Installationssamordnare

Installationssamordnare

Maximal filstorlek: 20 MB
Maximal filstorlek: 20 MB