Bli en av oss

Vill du bli en i vårt "gäng"?

Med hjälp av medarbetarnas engagemang och kompetens erbjuder vi en erfarenhetsbaserad projektledning för kunder inom bygg & industri där innovation, glädje och flexibilitet driver oss framåt till gemensamma mål.

Ett arbete där ingen dag är den andra lik.

 

Engagerade projektledare!

Engagerad! Vad innebär det för oss på EPG?

Vi vet att engagemang och glädje gör att både medarbetare och kunder trivs. Hos oss innebär engagemang att du verkligen tycker om ditt jobb, vill dela med dig och gillar att arbeta i team! Det innebär också att vara delaktig och bidra till att driva utveckling både på EPG och hos våra fantastiska kunder!

På EPG Projektledning lever vi våra värderingar! Viktigast hos oss är att vi är ett gäng med hög kompetens, vi är engagerade och flexibla, har roligt och bidrar med glädje! Vi är väldigt stolta över att i våra uppdrag få bidra till att skapa ett hållbart samhälle!

Våra kunder gillar oss och nya kunder vill ta del av vårt engagemang och vår kompetens. Därför behöver vi helt enkelt bli fler!

Har du flera års erfarenhet av projektledning inom bygg, infrastruktur, process eller flytt-och logistik är du välkommen att höra av dig till oss! Att du är van vid att jobba självständigt och strukturerat, ta eget ansvar och förstå värdet av en god kommunikation är lika självklart för dig som att du drivs av att möta kunder!

Du har en högskoleutbildning inom bygg eller likvärdigt och ser det som en naturlig del av vardagen att ständigt utvecklas.

Kontakta Dennis Lundmark eller Anette Hurtig för att få veta mer! Läs gärna mer om oss här på hemsidan eller på LinkedIn.

Vi träffar gärna dig för ett helt förutsättningslöst möte där du får veta mer om oss och vad vi gör på dagarna!

Välkommen!

 

epg oss

 

 

Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 20 MB
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 20 MB