Om oss

Vi leder framtiden!

EPG Projektledning är det självklara valet av projektledningstjänster.
Vi förnyar och förenklar med glädje i fokus för såväl kunder som medarbetare.

Verksamheten har funnits i Göteborg sedan 2004.
Vi har under åren byggt upp en stor och intressant kundkrets med olika behov av våra tjänster.
Våra uppdrag varierar mellan enkla rådgivningar till årslånga uppdrag i projektering, projektledning och kontroll. Även besiktning och expertis vid olika typer av utredningar eller projektledning med inriktning mot installationstäta byggen/industrier är uppdrag vi gärna tar oss an.

Vilka är EPG Projektledning?

Med hjälp av medarbetarnas engagemang och kompetens, erbjuder vi kunder inom bygg och industri en erfarenhetsbaserad projektledning där innovation, glädje och flexibilitet driver oss framåt till gemensamma mål.

Vi lägger tid och resurser på vidareutbildning, det gynnar både våra kunder och oss själva. Genom att ständigt höja vår kompetensnivå utvecklas vi, både som företag och som människor. Vi har också en uttalad ambition att ha roligt på jobbet, man jobbar som bäst när man trivs och mår bra. Därför lägger vi kraft och energi på just det – hemma på kontoret och ute i projekt.

 

Vart hittar ni oss

Vi sitter i härliga lokaler i Amerikaskjulet i Göteborgs Hamn. Ja, det är en sanning med modifikation eftersom de flesta rör på sig en del inom ramen för våra projekt men det är här vi har vår bas.

Kontoret

Här samlas vi för interna möten, planerar och administrerar, fikar och blickar ut över vår storslagna utsikt över hamninloppet. Vi låter inspiration och kreativitet flöda, här i hjärtat av vår verksamhet!

Historien om Amerikaskjulet

Skjulet, som vi idag sitter i, har en lång historia som sträcker sig ända till 1912, då det byggdes. På den tiden kallade man byggnaden för Betongskjulet eftersom det hade en modern konstruktion av armerad betong medan de andra byggnaderna vid Stigbergskajen var av trä och plåt.

Svenska Amerika Linjen (SAL), använde huset för sin trafik med atlantångarna Stockholm, Drottningholm, Gripsholm och Kungsholm till Amerika fram till 1975, därav kom byggnaden att kallas Amerikaskjulet.

amerikaskjulet

Det skall vara roligt på vägen

Vi lägger tid och resurser på vidareutbildning, det gynnar både våra kunder och oss själva. Genom att ständigt höja vår kompetensnivå utvecklas vi, som företag och som människor. Vi har också en uttalad ambition att ha roligt på jobbet. Man jobbar ju som bäst när man trivs och mår bra. Därför lägger vi kraft på just det, hemma på kontoret och ute i projekt. Vi månar om dialogen och pratar om saker. Vi vrider och vänder på problem och utmaningar, tills de löser sig. Det skall vara högt i tak och nära till skratt.

Vi vet faktiskt att vi har roligt på jobbet och att vi gärna rekommenderar andra att arbeta här! Hur kan vi då vara så säkra på det? Jo, vi håller nämligen hela tiden koll på det via en app som mäter hur vi trivs på jobbet. Vi arbetar såklart också kontinuerligt med resultatet. Begreppet eNPS står för employee Net Promoter Score och visar i vilken grad medarbetarna är ambassadörer för sin arbetsgivare. Vi är så stolta över att ha ett eNPS på cirka 39 som ligger en bra bit över andra företag i branschen, vi trivs här på EPG Projektledning!

 

Våra Värdeord

Vi har arbetat fram fyra stycken värdeord som symboliserar oss på EPG Projektledning. Efter teamövningar och gemensamt beslut kom vi fram till följande:

vardeord-epg-projektledning

 

  • Kompetens – Vi på EPG Projektledning är stolta över vår breda kompetens, våra medarbetare har lång erfarenhet och specialistkunskap inom en mängd olika områden vilket gör att vi har stor nytta av varandra i projekten. Att kunna utnyttja intern kunskap är viktigt för oss – även om det stundtals är rätt att ta hjälp utifrån! Vi vidareutbildar oss dessutom kontinuerligt inom områden som är relevanta för våra projekt, exempelvis entreprenadsjuridik och projektledning.

 

  • Engagemang – Vi är en engagerad skara som älskar våra arbeten. Engagemanget kommer ur glädjen över att kunna prestera i projekten, vara till hjälp för våra kollegor och ta på oss nya intressanta uppdrag från kunder med olika bakgrund. En dag är aldrig den andra lik på EPG Projektledning och den ständiga variationen motiverar oss vilket gör att veckorna flyger förbi!

 

  • Glädje – Ett signum för EPG Projektledning, vi är ett gott gäng som gillar att skratta och umgås med varandra! Att ha kul på jobbet är en motiverande faktor som vi tror skapar sammanhang och gemenskap för våra medarbetare, ett gott skratt förlänger livet helt enkelt.

 

  • Flexibilitet – Att vara lyhörda för våra kunders önskemål är en oerhört viktig del av vårt arbete, vi tillgodoser de önskemål som uttrycks även om vi blir tvungna att röra oss utanför vår egen komfortzon. Vårt mål är att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning med innovativa metoder och tankesätt i alla lägen.