Om oss

EPG Projektledning är ett konsultföretag inom installationssektorn. Verksamheten har funnits i Göteborg sedan 2004.

Vi har under åren byggt upp en stor och intressant kundkrets med olika behov av våra tjänster. Våra uppdrag varierar mellan enkla rådgivningar till årslånga uppdrag i projektering, projektledning och kontroll. Även besiktning och expertis vid olika typer av utredningar eller projektledning med inriktning mot installationstäta byggen/industrier är uppdrag vi gärna tar oss an.

Vilka är EPG Projektledning

Med hjälp av medarbetarnas engagemang och kompetens, erbjuder vi kunder inom bygg & industri en erfarenhetsbaserad projektledning. Där innovation, glädje och flexibilitet driver oss framåt till gemensamma mål.

Vi lägger tid och resurser på vidareutbildning, det gynnar både våra kunder och oss själva. Genom att ständigt höja vår kompetensnivå utvecklas vi, både som företag och som människor. Vi har också en uttalad ambition att ha roligt på jobbet. Man jobbar som bäst när man trivs och mår bra. Därför lägger vi kraft och energi på just det – hemma på kontoret och ute i projekt.

epg projektledning

Vart hittar ni oss

Vi sitter i härliga lokaler i Amerikaskjulet i Göteborgs Hamn. Ja, det är en sanning med modifikation eftersom de flesta rör på sig en del inom ramen för våra projekt. Men det är här vi har vår bas.

Kontoret

Här samlas vi för interna möten, planerar och administrerar, fikar och blickar ut över vår storslagna utsikt över hamninloppet. Vi låter inspiration och kreativitet flöda, här i hjärtat av vår verksamhet.

kontoret epg projektledning

Historien om Amerikaskjulet

Skjulet, som vi idag sitter i, har en lång historia som sträcker sig ända till 1912, då det byggdes. På den tiden kallade man byggnaden för Betongskjulet eftersom det hade en modern konstruktion av armerad betong medan de andra byggnaderna vid Stigbergskajen var av trä och plåt.

Svenska Amerika Linjen (SAL), använde huset för sin trafik med atlantångarna Stockholm, Drottningholm, Gripsholm och Kungsholm till Amerika fram till 1975, därav kom byggnaden att kallas Amerikaskjulet.

amerikaskjulet

Det skall vara roligt på vägen

Vi lägger tid och resurser på vidareutbildning, det gynnar både våra kunder och oss själva. Genom att ständigt höja vår kompetensnivå utvecklas vi, som företag och som människor. Vi har också en uttalad ambition att ha roligt på jobbet. Man jobbar ju som bäst när man trivs och mår bra. Därför lägger vi kraft på just det, hemma på kontoret och ute i projekt. Vi månar om dialogen och pratar om saker. Vi vrider och vänder på problem och utmaningar, tills de löser sig. Det skall vara högt i tak och nära till skratt.

epg kul på jobbet

Våra Värdeord

Vi har arbetat fram fyra stycken värdeord som symboliserar oss på EPG Projektledning. Efter teamövningar och gemensamt beslut kom vi fram till följande: Kompetens, Engagemang, Glädje, Flexibilitet.

 

värdeord kompetens epg projektledningengagemang epg projektledningflexibilitet epg projektledningGlädje epg projektledning