Renovering av restaurang på Svenska Mässan
EPG Projektledning fick under våren 2016 uppdraget att leda ombyggnationen av en restaurang i centrala Göteborg, ett spännande uppdrag med stora krav. Den största utmaningen var att hålla tidsramen – som var fyra dygn lång.
– I och med den snäva deadlinen blev det full fart dygnet runt, berättar Martin Sefton, projektledare för uppdraget.
Det viktigaste under uppdraget var noggrann planering i förväg och att arbetet kunde flyta på precis som planerat, samt att alla involverade var flexibla.
– Tillsammans lyckades vi med projektet, tack vare bra teamarbete och hade en bra dialog, säger Sefton, som ser fram emot att ta sig an fler projekt inom restaurangbranschen.
– Vi har länge strävat efter att bredda oss och restaurangbranschen är definitivt något vi vill fortsätta arbeta inom. Faktum är att vi redan nu har ett nytt projekt för samma beställare, säger Martin Sefton.
Beställare
Svenska Mässan
Projektstart
Mars 2016
Projektslut
Mars 2016
Visste ni att...
Vi lyckades med detta på 4 dygn.