Projekt:

STC Training Club Backa

STC Training Club Backa

Det satsas stort i området Backa just nu med kontorshus på totalt 10 000 kvadratmeter. En del av satsningen är gymmet STC Training Club som EPG Projektledning fick uppdraget att projektleda, med John Barclay som ansvarig. För den administrativa biten stod Diana Krstevska för, som också fick bistå med layout.

Uppdraget var satt under stor tidspress och infattade mycket layout i form av rivning, golv och skisser för arkitektritningar.
– Kortfattat kan man säga att vi stod för allt underlag till utformningen, hur gymmet skulle se ut helt enkelt. Det är inget vi arbetat med speciellt mycket tidigare, så det var verkligen roligt att få den utmaningen, berättar Diana Krstevska, som har en designutbildning på teknikcollege i bagaget samt studerat byggnadsutformning med arkitektur.

Ytterligare en utmaning var den teknologiska biten som gymmet skulle ha. Stort fokus låg på design och att gymmet skulle vara unikt i sitt utseende och skapa ett trendigt och spännande intryck.
– Det vara mycket arbete med det visuella genom skärmar och ljusarkitektur. Det var också mycket som skulle klaffa med leveranstider och få allt klart i tid, vilket vi lyckades med, säger Krstevska.

Beställare

JPA Fastigheter / STC Training Club

Area

2000 kvm

Projektstart

November 2015

Projektslut

Januari 2015

Visste ni att...

STC har online träning. Träna när du vill, var du vill!

Vi som arbetade med STC

Galleri

Start

Pågående

Resultat