Blogg-inlägg:

Säg Hej till Amar!

Amar Ferenc

Säg Hej till Amar!

Säg Hej till Amar Ferenc, 34 år och började under 2023 hos oss som Projektledare. Han kommer från det regniga men ändå charmiga Borås, där han har spenderat stora delar av sitt liv. Nyligen har Amar och hans sambo tagit steget och flyttat in i ett vackert sekelskifteshus tillsammans med deras fem barn, det är nästan aldrig en tråkig stund i hushållet. Under Amars studieår på Jönköpings Tekniska Högskola fick han chansen att göra ett gästspel i Jönköping där han bodde under fyra år. Där studerade han Hus/Väg och till vatteningenjör.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt stora intresse är sport, mest fotboll men spelar även en hel del padel på fritiden. Är även engagerad i en lokal fotbollsförening där jag är tränare och sitter med i fotbollsutskottet.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Efter första intervjun så kände jag detta är ett företag med familjär känsla och en positiv teamkänsla. Jag ville vara en del utav EPG Projektlednings framtidsresa!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Det varma välkomnande och strukturen gjorde att jag kände mig hemma från dag ett.

Vad har du arbetat med tidigare?

Den senaste åren har jag jobbat med Fastighetsutveckling av bostäder och innan dess har jag varit konsult inom fastigheter.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Hantera svårlösta projekt som kört fast eller som har unika svåra utmaningar.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är Projektledare.

Vad har du för förväntningar på din tid hos EPG Projektledning?

Att fortsätta utvecklas tillsammans med mina nya härliga kollegor!

 

Varmt välkommen till oss Amar!

Kontakta Amar Ferenc här. 

Taggar:

Säg Hej till Amar!

Säg Hej till Amar Ferenc, 34 år och började under 2023 hos oss som Projektledare. Han kommer från det regniga men ändå charmiga Borås, där han har spenderat stora delar av sitt liv. Nyligen har Amar och hans sambo tagit steget och flyttat in i ett vackert sekelskifteshus tillsammans med deras fem barn, det är nästan aldrig en tråkig stund i hushållet. Under Amars studieår på Jönköpings Tekniska Högskola fick han chansen att göra ett gästspel i Jönköping där han bodde under fyra år. Där studerade han Hus/Väg och till vatteningenjör.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt stora intresse är sport, mest fotboll men spelar även en hel del padel på fritiden. Är även engagerad i en lokal fotbollsförening där jag är tränare och sitter med i fotbollsutskottet.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Efter första intervjun så kände jag detta är ett företag med familjär känsla och en positiv teamkänsla. Jag ville vara en del utav EPG Projektlednings framtidsresa!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Det varma välkomnande och strukturen gjorde att jag kände mig hemma från dag ett.

Vad har du arbetat med tidigare?

Den senaste åren har jag jobbat med Fastighetsutveckling av bostäder och innan dess har jag varit konsult inom fastigheter.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Hantera svårlösta projekt som kört fast eller som har unika svåra utmaningar.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är Projektledare.

Vad har du för förväntningar på din tid hos EPG Projektledning?

Att fortsätta utvecklas tillsammans med mina nya härliga kollegor!

 

Varmt välkommen till oss Amar!

Kontakta Amar Ferenc här.