Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Alexandra Lorentsson till EPG Projektledning

Alexandra Lorentsson EPG Projektledning

Vi välkomnar Alexandra Lorentsson till EPG Projektledning

Hej på er!

Alexandra Lorentsson heter jag, 23 år gammal och uppvuxen i Ale Kommun strax norr om Göteborg.

Jag har en byggingenjörsexamen från Chalmers Tekniska högskola med inriktning industribyggnad och VVS.
Avslutade studierna under 2014 och har sedan dess arbetat på EPG Projektledning. På min fritid finner ni mig bland annat i joggingspåret eller bassängen.

I övrigt så reser jag gärna så fort det finns tillfälle och jag umgås så ofta jag kan med vänner och familj.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Varför jag valde att söka mig till EPG var framförallt på grund av två anledningar.
Först och främst handlar det om den goda ”anda” som finns i företaget, jag upplever oss som en enda stor familj.

Vi tar hjälp av varandra, har god sammanhållning och framförallt så har vi himla kul ihop!

Även de faktum att EPG är ett lite mindre företag var en anledning till att jag sökte mig hit. För mig är det viktigt att känna stor delaktighet och tillhörighet. Att de arbete jag utför är en betydande del för företaget samt att det är tydligt att jag är med och bidrar.

Till detta hör även den aspekt att man får vara med i alla steg, från första kontakt
med beställaren till projektavslut. Det medför att jag är involverad i samtliga processer vilket jag inte upplever är möjligt i samma utsträckning hos större företag.

Variationen i arbetet blir av denna anledning stor och med flera projekt igång samtidigt
i olika faser får jag den bredden i mitt arbete som jag trivs med. Det är detta som driver och motiverar mig.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Under 2014 då jag började min anställning på EPG Projektledning var vi omkring 10-15 anställda. Min upplevelse var samma då som nu. Trotts att vi vuxit så mycket de senaste åren så är det fortfarande samma härliga bemötande och goda gemenskap. Vill påstå att det är en betydande del i vad som definierar oss som företag och något som alla värderar och arbetar emot att upprätthålla.

Som nyanställd upplevde jag även att jag fick stöttning i min utvecklingsprocess samt hjälp med att sätta upp en plan för att nå mina mål.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid på EPG Projektledning?

De förväntningar jag har för min fortsatta tid på EPG är att fortsättningsvis få stöttning i att växa inom min roll som projektledare, att vi fortsätter att växa som företag och får in nya spännande uppdrag, samt att vi alla arbetar vidare med att upprätthålla samma härliga sammanhållning och gemenskap.

Tack för pratstunden & välkommen till oss!

//Kontakta Alexandra

Taggar:

Vi välkomnar Alexandra Lorentsson till EPG Projektledning

Hej på er!

Alexandra Lorentsson heter jag, 23 år gammal och uppvuxen i Ale Kommun strax norr om Göteborg.

Jag har en byggingenjörsexamen från Chalmers Tekniska högskola med inriktning industribyggnad och VVS.
Avslutade studierna under 2014 och har sedan dess arbetat på EPG Projektledning. På min fritid finner ni mig bland annat i joggingspåret eller bassängen.

I övrigt så reser jag gärna så fort det finns tillfälle och jag umgås så ofta jag kan med vänner och familj.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Varför jag valde att söka mig till EPG var framförallt på grund av två anledningar.
Först och främst handlar det om den goda ”anda” som finns i företaget, jag upplever oss som en enda stor familj.

Vi tar hjälp av varandra, har god sammanhållning och framförallt så har vi himla kul ihop!

Även de faktum att EPG är ett lite mindre företag var en anledning till att jag sökte mig hit. För mig är det viktigt att känna stor delaktighet och tillhörighet. Att de arbete jag utför är en betydande del för företaget samt att det är tydligt att jag är med och bidrar.

Till detta hör även den aspekt att man får vara med i alla steg, från första kontakt
med beställaren till projektavslut. Det medför att jag är involverad i samtliga processer vilket jag inte upplever är möjligt i samma utsträckning hos större företag.

Variationen i arbetet blir av denna anledning stor och med flera projekt igång samtidigt
i olika faser får jag den bredden i mitt arbete som jag trivs med. Det är detta som driver och motiverar mig.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Under 2014 då jag började min anställning på EPG Projektledning var vi omkring 10-15 anställda. Min upplevelse var samma då som nu. Trotts att vi vuxit så mycket de senaste åren så är det fortfarande samma härliga bemötande och goda gemenskap. Vill påstå att det är en betydande del i vad som definierar oss som företag och något som alla värderar och arbetar emot att upprätthålla.

Som nyanställd upplevde jag även att jag fick stöttning i min utvecklingsprocess samt hjälp med att sätta upp en plan för att nå mina mål.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid på EPG Projektledning?

De förväntningar jag har för min fortsatta tid på EPG är att fortsättningsvis få stöttning i att växa inom min roll som projektledare, att vi fortsätter att växa som företag och får in nya spännande uppdrag, samt att vi alla arbetar vidare med att upprätthålla samma härliga sammanhållning och gemenskap.

Tack för pratstunden & välkommen till oss!

//Kontakta Alexandra