Blogg-inlägg:

Välkommen Andreas Atto!

Välkommen Andreas Atto!

Vi välkomnar Andreas Atto, en entusiastisk kollega som började hos oss under 2023 som Projektledare. Andreas är 38 år och född och uppvuxen i Västerås. men bor numera i Frölunda, Göteborg. Han älskar träning, kost och hälsa och är ofta uppe med tuppen för att hinna med ett träningspass innan arbetsdagen börjar. Utöver fokuset på hälsa så är resor en annan passion som det alltid finns utrymme för. Andreas har även en bred utbildningsbakgrund, han är både utbildad kock och har en examen som högskoleingenjör i byggnadsteknik från Linköpings Universitet.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag älskar att stå i köket och gillar framför allt att laga grytor.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

När jag väl bestämt mig för att söka nytt jobb märkte jag tidigt att EPG Projektledning stack ut från mängden, i en positiv bemärkelse.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

En extrovert VD och att det finns en känsla här som jag inte känt någon annanstans och det är alltid kul att gå till jobbet.

Vad har du arbetat med tidigare?

Mångsysslare som jag är har jag gjort allt möjligt i och utanför den här branschen. Bland annat är jag utbildad kock och har jobbat en kort period som det.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Projektering är extra roligt. Entreprenadrätt är också något som jag tycker är intressant.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll på EPG Projektledning är Projektledare.

Vad har du för förväntningar på din tid hos EPG Projektledning?

Att fortsätta ha kul på jobbet och att få hjälpa våra kunder nå sina mål!

 

Varmt välkommen till oss Andreas!

Kontakta Andreas Atto här. 

Taggar:

Välkommen Andreas Atto!

Vi välkomnar Andreas Atto, en entusiastisk kollega som började hos oss under 2023 som Projektledare. Andreas är 38 år och född och uppvuxen i Västerås. men bor numera i Frölunda, Göteborg. Han älskar träning, kost och hälsa och är ofta uppe med tuppen för att hinna med ett träningspass innan arbetsdagen börjar. Utöver fokuset på hälsa så är resor en annan passion som det alltid finns utrymme för. Andreas har även en bred utbildningsbakgrund, han är både utbildad kock och har en examen som högskoleingenjör i byggnadsteknik från Linköpings Universitet.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag älskar att stå i köket och gillar framför allt att laga grytor.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

När jag väl bestämt mig för att söka nytt jobb märkte jag tidigt att EPG Projektledning stack ut från mängden, i en positiv bemärkelse.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

En extrovert VD och att det finns en känsla här som jag inte känt någon annanstans och det är alltid kul att gå till jobbet.

Vad har du arbetat med tidigare?

Mångsysslare som jag är har jag gjort allt möjligt i och utanför den här branschen. Bland annat är jag utbildad kock och har jobbat en kort period som det.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Projektering är extra roligt. Entreprenadrätt är också något som jag tycker är intressant.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll på EPG Projektledning är Projektledare.

Vad har du för förväntningar på din tid hos EPG Projektledning?

Att fortsätta ha kul på jobbet och att få hjälpa våra kunder nå sina mål!

 

Varmt välkommen till oss Andreas!

Kontakta Andreas Atto här.