Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Diana Krstevska till EPG Projektledning

Diana Krstevska EPG Projektledning

Vi välkomnar Diana Krstevska till EPG Projektledning

Diana bor i fantastiska Majorna ett stenkast ifrån kontoret.
22 årig skåning som lämnade skåneland för snart 3,5 år sedan för att plugga till byggnadsingenjör i Jönköping. Efter att ha bott i Jönköping i 3 år kände hon sig inte riktigt redo att flytta hem till Skåne så hon beslöt sig för att söka jobb i Göteborg. Det var så hon hamnade här.

Diana har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse och talang i livet är Mat. Jag älskar att laga mat, prata om mat, tänka på mat. Jag har  också en stor talang i att äta mycket mat. För att kunna äta mycket mat utan att få konsekvenser har jag alltid varit aktiv med någon sport. I grund och botten är jag dansare men har en nyfunnen kärlek, Thaiboxning, som jag tränar 3-4 ggr i veckan. En träningsform som kräver mycket dedikation och disciplin och framför allt en rolig träningsform där man samtidigt lär känna så mycket nytt och härligt folk.

Bland det bästa jag vet är att gosa ner mig i soffan, sätta på en bra film, helst i genren fantasy eller sci-fi och äta något gott till.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag insåg ganska snabbt under min utbildning att jag ville arbeta med någon typ av projektledning där man kunde få vara social och kreativ. Så jag satte mig ner och letade efter olika typer av projektledningsföretag i Göteborg och fastnade för EPG just för att det kändes som ett väletablerat företag med högt i tak.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Jag hade så höga förväntningar på EPG och var orolig att jag skulle bli besviken just för att jag hade fått så bra intryck på intervjun. Redan efter första dagen insåg jag att jag hade varit orolig i onödan, det var till och med bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag fick ett grymt bemötande och fick vara med ett projekt redan efter första dagen.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har haft olika yrken. Bland annat barchef, dansinstruktör, servitris – yrken som jag kombinerade tillsammans med mina studier.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag har en inriktning i bygg och arkitektur. Arkitektur är ett intresse jag alltid haft så jag tycker det är roligt att få engagera mig i design och utformning.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Att få fortsätta ta mig an roliga projekt. Kanske testa på lite projekt utanför Göteborg. Kanske till och med utanför Sverige ?

Vi tackar och hälsar dig välkommen till EPG!

// Kontakta Diana

Taggar:

Vi välkomnar Diana Krstevska till EPG Projektledning

Diana bor i fantastiska Majorna ett stenkast ifrån kontoret.
22 årig skåning som lämnade skåneland för snart 3,5 år sedan för att plugga till byggnadsingenjör i Jönköping. Efter att ha bott i Jönköping i 3 år kände hon sig inte riktigt redo att flytta hem till Skåne så hon beslöt sig för att söka jobb i Göteborg. Det var så hon hamnade här.

Diana har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse och talang i livet är Mat. Jag älskar att laga mat, prata om mat, tänka på mat. Jag har  också en stor talang i att äta mycket mat. För att kunna äta mycket mat utan att få konsekvenser har jag alltid varit aktiv med någon sport. I grund och botten är jag dansare men har en nyfunnen kärlek, Thaiboxning, som jag tränar 3-4 ggr i veckan. En träningsform som kräver mycket dedikation och disciplin och framför allt en rolig träningsform där man samtidigt lär känna så mycket nytt och härligt folk.

Bland det bästa jag vet är att gosa ner mig i soffan, sätta på en bra film, helst i genren fantasy eller sci-fi och äta något gott till.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag insåg ganska snabbt under min utbildning att jag ville arbeta med någon typ av projektledning där man kunde få vara social och kreativ. Så jag satte mig ner och letade efter olika typer av projektledningsföretag i Göteborg och fastnade för EPG just för att det kändes som ett väletablerat företag med högt i tak.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Jag hade så höga förväntningar på EPG och var orolig att jag skulle bli besviken just för att jag hade fått så bra intryck på intervjun. Redan efter första dagen insåg jag att jag hade varit orolig i onödan, det var till och med bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag fick ett grymt bemötande och fick vara med ett projekt redan efter första dagen.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har haft olika yrken. Bland annat barchef, dansinstruktör, servitris – yrken som jag kombinerade tillsammans med mina studier.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag har en inriktning i bygg och arkitektur. Arkitektur är ett intresse jag alltid haft så jag tycker det är roligt att få engagera mig i design och utformning.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Att få fortsätta ta mig an roliga projekt. Kanske testa på lite projekt utanför Göteborg. Kanske till och med utanför Sverige ?

Vi tackar och hälsar dig välkommen till EPG!

// Kontakta Diana