Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Erik Bjerke till EPG Projektledning

Erik Bjerke EPG Projektledning

Vi välkomnar Erik Bjerke till EPG Projektledning

Erik Bjerke, är 26 år och här har ni en mycket energisk person som älskar träning i alla dess former.
Impulskontroll är något han saknar och det händer väldigt mycket runt omkring honom då han oftast inte kan sitta still. De som får stå ut med honom är hans fantastiska fru Marina, hans 3 katter samt 1 hund. Han växte upp i den lilla orten Falköping. När han sedan träffade Marina blev han illa tvungen att flytta ner till Göteborgstrakterna då hon höll till här nere.

Nu bor han i den lilla orten Skepplanda i det hus han aldrig trodde han skulle köpa.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag är en person med många intressen, men de intressen jag brinner mest för är motorcyklar, innebandy & Ishockey.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

EPG projektledning var ett företag jag aldrig hört talats om innan jag fick höra det av min vän Ali som också jobbar här.
Projektledning är något jag blev mycket intresserad av ca 2 år innan jag sökte jobbet här på EPG.
Ett sådant välkomnande jag fick så fort jag satte foten innanför dörren har jag inte fått tidigare. Jag menar, vem träffar sin (förhoppningsvis) blivande chef för första gången och blir välkomnad med en kram?  Efter att jag fick se och känna atmosfären, det familjära som finns i detta företag så blev det en självklarhet för mig att här ska jag jobba!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Mitt första intryck som nyanställd på EPG var just detta att man kände sig välkommen från första sekunden, man blev en del av EPG-familjen.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag började min karriär som underhållselektriker som sedan övergick till programmerare. När jag sedan sökte jobb i Göteborg så jobbade jag inom VA-branschen över hela Sverige och Norge, där jag gjorde elektriska samt mekaniska installationer på maskinparker, samt programmerade och driftade dessa.

Detta övergick sedan till IT-ansvarig och projektledare.

Då min far är och alltid varit murare är detta något som följt mig i hela min uppväxt, så detta är något jag har bra koll på men aldrig jobbat som.

Erik har du någon specialkompetens inom branschen?

Vatten & avlopp samt Elektriska installationer och programmering/styrning är något jag är mycket intresserad av och har jobbat med mycket.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Att utvecklas som person, så pass mycket att jag kan fortsätta med att utveckla alla kunder till den grad att de blir förbluffade.

Välkommen till EPG Projektledning och lycka till med att förbluffa 

Kontakta Erik!

Taggar:

Vi välkomnar Erik Bjerke till EPG Projektledning

Erik Bjerke, är 26 år och här har ni en mycket energisk person som älskar träning i alla dess former.
Impulskontroll är något han saknar och det händer väldigt mycket runt omkring honom då han oftast inte kan sitta still. De som får stå ut med honom är hans fantastiska fru Marina, hans 3 katter samt 1 hund. Han växte upp i den lilla orten Falköping. När han sedan träffade Marina blev han illa tvungen att flytta ner till Göteborgstrakterna då hon höll till här nere.

Nu bor han i den lilla orten Skepplanda i det hus han aldrig trodde han skulle köpa.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag är en person med många intressen, men de intressen jag brinner mest för är motorcyklar, innebandy & Ishockey.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

EPG projektledning var ett företag jag aldrig hört talats om innan jag fick höra det av min vän Ali som också jobbar här.
Projektledning är något jag blev mycket intresserad av ca 2 år innan jag sökte jobbet här på EPG.
Ett sådant välkomnande jag fick så fort jag satte foten innanför dörren har jag inte fått tidigare. Jag menar, vem träffar sin (förhoppningsvis) blivande chef för första gången och blir välkomnad med en kram?  Efter att jag fick se och känna atmosfären, det familjära som finns i detta företag så blev det en självklarhet för mig att här ska jag jobba!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Mitt första intryck som nyanställd på EPG var just detta att man kände sig välkommen från första sekunden, man blev en del av EPG-familjen.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag började min karriär som underhållselektriker som sedan övergick till programmerare. När jag sedan sökte jobb i Göteborg så jobbade jag inom VA-branschen över hela Sverige och Norge, där jag gjorde elektriska samt mekaniska installationer på maskinparker, samt programmerade och driftade dessa.

Detta övergick sedan till IT-ansvarig och projektledare.

Då min far är och alltid varit murare är detta något som följt mig i hela min uppväxt, så detta är något jag har bra koll på men aldrig jobbat som.

Erik har du någon specialkompetens inom branschen?

Vatten & avlopp samt Elektriska installationer och programmering/styrning är något jag är mycket intresserad av och har jobbat med mycket.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Att utvecklas som person, så pass mycket att jag kan fortsätta med att utveckla alla kunder till den grad att de blir förbluffade.

Välkommen till EPG Projektledning och lycka till med att förbluffa 

Kontakta Erik!