Blogg-inlägg:

Välkommen Stina Engström!

Välkommen Stina Engström!

Stina Engström, 38 år och kommer från den lilla orten Hyssna som ligger ca 5 mil utanför Göteborg. Har hunnit med en ”liten” avstickare till Malmö samt Vellinge på totalt 11 år. Skyller detta på min man som är från Ystad, vi träffades när han bodde i Malmö. För cirka 2,5 år sedan gick flytten tillbaka till hemtrakterna i Hyssna med mannen och våra två barn.

Vi har renoverat och flyttat in i släktgården, min mormor och morfar bodde tidigare i huset. Vid den tiden bedrevs det jordbruk och bland annat uppfödning av arabhästar. Numera används lokalerna bland annat av en verksamhet som har hundkurser.

 

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag tränar mer än gärna Crossfit, löpning eller går promenader  (då gärna i skogen så man kan passa på att hitta lite kantareller också).

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag lockades av utmaningen att lära mig något nytt, att EPG Projektledning är ett företag som är måna om sina anställda.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Välkomnande, intensivt, omtumlande och väldigt roligt!

Vad har du arbetat med tidigare?

De senaste två åren har jag arbetat på Riksbyggen i Göteborg med Eftermarknad. Innan dess var jag 11 år på bostadsbolaget MKB i Malmö där jag bland annat jobbade med  uthyrning och beställning av lägenhetsrenoveringar.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är Delprojektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att lära mig mycket, att bli bättre och bättre på det jag gör och få bidra till både gemenskapen och projekten.

 

Varmt välkommen till oss Stina!

Kontakta Stina här. 

 

Taggar:

Välkommen Stina Engström!

Stina Engström, 38 år och kommer från den lilla orten Hyssna som ligger ca 5 mil utanför Göteborg. Har hunnit med en "liten" avstickare till Malmö samt Vellinge på totalt 11 år. Skyller detta på min man som är från Ystad, vi träffades när han bodde i Malmö. För cirka 2,5 år sedan gick flytten tillbaka till hemtrakterna i Hyssna med mannen och våra två barn.

Vi har renoverat och flyttat in i släktgården, min mormor och morfar bodde tidigare i huset. Vid den tiden bedrevs det jordbruk och bland annat uppfödning av arabhästar. Numera används lokalerna bland annat av en verksamhet som har hundkurser.

 

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag tränar mer än gärna Crossfit, löpning eller går promenader  (då gärna i skogen så man kan passa på att hitta lite kantareller också).

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag lockades av utmaningen att lära mig något nytt, att EPG Projektledning är ett företag som är måna om sina anställda.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Välkomnande, intensivt, omtumlande och väldigt roligt!

Vad har du arbetat med tidigare?

De senaste två åren har jag arbetat på Riksbyggen i Göteborg med Eftermarknad. Innan dess var jag 11 år på bostadsbolaget MKB i Malmö där jag bland annat jobbade med  uthyrning och beställning av lägenhetsrenoveringar.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är Delprojektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att lära mig mycket, att bli bättre och bättre på det jag gör och få bidra till både gemenskapen och projekten.

 

Varmt välkommen till oss Stina!

Kontakta Stina här.