Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Andreas Alfredsson!

andreas-alfredsson-epg-projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Andreas Alfredsson!

Andreas Alfredsson, föddes i Göteborg för 39 år sedan men är uppvuxen i Kungsbacka. Bor idag i Hovås med sin sambo och dotter som snart fyller 2 år. På fritiden tycker Andreas om att resa, träffa vänner och sport. Han tittar mycket på fotboll vilket är ett stort intresse.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse är sport och jag har under senare tid börjat intressera mig mer för viner.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag har fått till mig genom åren jag arbetat att EPG Projektledning är en bra arbetsplats med spännande projekt och kunnig personal. Jag tror att detta är en bra plats för mig att utvecklas ännu mer inom branschen.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Intensivt och roligt – men även lärorikt!

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag är utbildad snickare men bytte efter några år från blåkläder till att sälja, dock inom samma bransch. På senare tid har jag utöver sälj även haft hand om hela resan under ett projekt – från offert till färdigställande av projektet. Jag har arbetat som säljare hos Widén Bygghandel och Secor (företag inom Daloc), och projektsäljare samt servicetekniker på Moelven Modus AB (nu mera Modus Sverige AB).

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Projektledning med inriktning av lokalanpassningar för kontor, samt säkerhetsdörrar och fönster.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är biträdande projektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att utvecklas ännu mer och leda egna projekt i framtiden.

 

Varmt välkommen till oss Andreas!

Kontakta Andreas här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Andreas Alfredsson!

Andreas Alfredsson, föddes i Göteborg för 39 år sedan men är uppvuxen i Kungsbacka. Bor idag i Hovås med sin sambo och dotter som snart fyller 2 år. På fritiden tycker Andreas om att resa, träffa vänner och sport. Han tittar mycket på fotboll vilket är ett stort intresse.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse är sport och jag har under senare tid börjat intressera mig mer för viner.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag har fått till mig genom åren jag arbetat att EPG Projektledning är en bra arbetsplats med spännande projekt och kunnig personal. Jag tror att detta är en bra plats för mig att utvecklas ännu mer inom branschen.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Intensivt och roligt - men även lärorikt!

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag är utbildad snickare men bytte efter några år från blåkläder till att sälja, dock inom samma bransch. På senare tid har jag utöver sälj även haft hand om hela resan under ett projekt - från offert till färdigställande av projektet. Jag har arbetat som säljare hos Widén Bygghandel och Secor (företag inom Daloc), och projektsäljare samt servicetekniker på Moelven Modus AB (nu mera Modus Sverige AB).

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Projektledning med inriktning av lokalanpassningar för kontor, samt säkerhetsdörrar och fönster.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är biträdande projektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att utvecklas ännu mer och leda egna projekt i framtiden.

 

Varmt välkommen till oss Andreas!

Kontakta Andreas här.