Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Bengt Gunnarsson!

Välkommen till oss på EPG Projektledning Bengt Gunnarsson!

Bengt Gunnarsson, 61 år och uppväxt på en gård i en mindre by som heter Toreby. Toreby ligger i Harestad som i sin tur tillhör Kungälvs kommun. Utöver sitt ”vanliga” arbete så har Bengt tidigare drivit gården med tillhörande spannmålsodling samt skogsbruk. Idag har sonen tagit över driften samt gården tillsammans med sin familj och Bengt bor numera på andra sida byvägen där hans mor tidigare bodde. Bengt har alltid haft ett stort intresse för rally samt rallycross och spenderar fortfarande mycket tid på gården med olika sysslor som han hjälper sin son med.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag är mekaniskt intresserad så jag mekar och svetsar ofta själv på alla möjliga maskiner från gräsklippare till större grävmaskiner.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag har bara hört gott om EPG Projektledning som ett välfungerande företag som stämmer väl in med mina ideal.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Det kändes väldigt bra; välkomnande och strukturerat.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har arbetat på Bygg och Konsult i Väst AB i nästan 5år. Jag var arbetsledare första året, de sista ca 4 åren var jag Byggservicechef. På Byggserviceavdelningen var det jag som Byggservicechef samt 2st arbetsledare och ca 10-15 egna snickare och många underentreprenörer. Vi gjorde då mindre servicearbeten för olika fastighetsbolag.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Ja, ”Att bygga olika konstiga saker”. Jag har varit snickare största delen av mitt yrkesverksamma liv och har då även byggt mycket attraktioner på Liseberg samt dekorsnickerier för teatrar och filmer.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är Delprojektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att det ska vara ett roligt och intressant jobb!

 

Varmt välkommen till oss Bengt!

Kontakta Bengt här. 

 

 

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Bengt Gunnarsson!

Bengt Gunnarsson, 61 år och uppväxt på en gård i en mindre by som heter Toreby. Toreby ligger i Harestad som i sin tur tillhör Kungälvs kommun. Utöver sitt "vanliga" arbete så har Bengt tidigare drivit gården med tillhörande spannmålsodling samt skogsbruk. Idag har sonen tagit över driften samt gården tillsammans med sin familj och Bengt bor numera på andra sida byvägen där hans mor tidigare bodde. Bengt har alltid haft ett stort intresse för rally samt rallycross och spenderar fortfarande mycket tid på gården med olika sysslor som han hjälper sin son med.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag är mekaniskt intresserad så jag mekar och svetsar ofta själv på alla möjliga maskiner från gräsklippare till större grävmaskiner.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag har bara hört gott om EPG Projektledning som ett välfungerande företag som stämmer väl in med mina ideal.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Det kändes väldigt bra; välkomnande och strukturerat.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har arbetat på Bygg och Konsult i Väst AB i nästan 5år. Jag var arbetsledare första året, de sista ca 4 åren var jag Byggservicechef. På Byggserviceavdelningen var det jag som Byggservicechef samt 2st arbetsledare och ca 10-15 egna snickare och många underentreprenörer. Vi gjorde då mindre servicearbeten för olika fastighetsbolag.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Ja, "Att bygga olika konstiga saker". Jag har varit snickare största delen av mitt yrkesverksamma liv och har då även byggt mycket attraktioner på Liseberg samt dekorsnickerier för teatrar och filmer.

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är Delprojektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att det ska vara ett roligt och intressant jobb!

 

Varmt välkommen till oss Bengt!

Kontakta Bengt här.