Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Emilia Rundberg!

emilia.rundberg.epg.projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Emilia Rundberg!

Emilia Rundberg, 32 år och uppväxt i Hisings Backa men provar idag på sambolivet med hennes flickvän Nikki i en lägenhet i Långedrag. Ridning är ett stort intresse och hon hade en egen häst under gymnasiet men tyvärr räckte tiden inte till för det längre, idag har hon och sin sambo istället två katter och en liten hund tillsammans! Efter gymnasiet bodde Emilia i Stockholm i fem år där hon läste till florist! Hon älskar att utmana sig själv och när hon går in för någonting så blir det alltid med 100% fokus.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse är floristik och att få vara kreativ med blomster! Under vår/sommar odlar jag grönsaker och håller på en del i trädgården och under höst/vinter binder jag ofta buketter och grejar med växterna inomhus. Jag tar gärna långa promenader, går till gymmet eller lagar en god vegetarisk middag och dricker ett glas vin tillsammans med min sambo, vänner och familj.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Både er jobbannons och hemsida talade för en väldigt härlig arbetsplats med utvecklingsmöjligheter och många góa kollegor.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Väldigt välkomnande och hjälpsamma kollegor samt ledning som verkligen levde upp till förväntningarna jag fick när jag läste på hemsidan och jobbannonsen.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Sex år som administratör och kvalitetssamordnare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, några år som florist och innan det jobbade jag inom olika serviceyrken.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Projektassistent.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag är väldigt strukturerad och vill ständigt vidareutvecklas. På EPG Projektledning känner jag mig som ett oskrivet blad som är redo att fyllas med kunskap.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att jag får lära mig så mycket som möjligt som projektassistent och att jag har roligt med mina kollegor på vägen.

 

Varmt välkommen till oss Emilia!

Kontakta Emilia här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Emilia Rundberg!

Emilia Rundberg, 32 år och uppväxt i Hisings Backa men provar idag på sambolivet med hennes flickvän Nikki i en lägenhet i Långedrag. Ridning är ett stort intresse och hon hade en egen häst under gymnasiet men tyvärr räckte tiden inte till för det längre, idag har hon och sin sambo istället två katter och en liten hund tillsammans! Efter gymnasiet bodde Emilia i Stockholm i fem år där hon läste till florist! Hon älskar att utmana sig själv och när hon går in för någonting så blir det alltid med 100% fokus.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse är floristik och att få vara kreativ med blomster! Under vår/sommar odlar jag grönsaker och håller på en del i trädgården och under höst/vinter binder jag ofta buketter och grejar med växterna inomhus. Jag tar gärna långa promenader, går till gymmet eller lagar en god vegetarisk middag och dricker ett glas vin tillsammans med min sambo, vänner och familj.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Både er jobbannons och hemsida talade för en väldigt härlig arbetsplats med utvecklingsmöjligheter och många góa kollegor.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Väldigt välkomnande och hjälpsamma kollegor samt ledning som verkligen levde upp till förväntningarna jag fick när jag läste på hemsidan och jobbannonsen.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Sex år som administratör och kvalitetssamordnare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, några år som florist och innan det jobbade jag inom olika serviceyrken.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Projektassistent.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag är väldigt strukturerad och vill ständigt vidareutvecklas. På EPG Projektledning känner jag mig som ett oskrivet blad som är redo att fyllas med kunskap.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att jag får lära mig så mycket som möjligt som projektassistent och att jag har roligt med mina kollegor på vägen.

 

Varmt välkommen till oss Emilia!

Kontakta Emilia här.