Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Emma Kylander!

Emma-Kylander-epg-projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Emma Kylander!

Emma Kylander, 28 år och uppväxt i Jonsered. Hon bor idag med sin sambo i Lorensberg och har en kandidatexamen i ekonomi. När vardagen är som vanligt (alltså coronafritt!) då gillar hon att tillbringa sin tid ute på restauranger eller att få uppleva musik live på ett eller annat sätt! Träningen är också en aktivitet som Emma gärna utför på fritiden.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Ett nyfunnet intresse för mig är styrketräning, älskar att hitta nya sätt att kunna blir starkare på. Ett annat stort intresse för mig är musik, speciellt att få uppleva det live och gärna under festivaler!

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

En tidigare kollega tipsade mig om tjänsten och efter intervjun var jag såld!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Ett härligt och framförallt väldigt välkomnande gäng.

Vad har du arbetat med tidigare?

Efter gymnasiet har jag arbetet i alla olika former av serviceyrken. Efter min utbildning hamnade jag i evenemangsbranschen och arbetade som koordinator för olika typer av sportevenemang, framförallt inom ridsporten men även en del hockey och fotboll.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Jag har en kombinerad roll där jag delvis arbetar administrativt med främst ekonomi men även som projektassistent.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Det ska bli spännande och utmanande att börja arbeta i projekt i en helt ny bransch för mig.

 

Varmt välkommen till oss Emma!

Kontakta Emma här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Emma Kylander!

Emma Kylander, 28 år och uppväxt i Jonsered. Hon bor idag med sin sambo i Lorensberg och har en kandidatexamen i ekonomi. När vardagen är som vanligt (alltså coronafritt!) då gillar hon att tillbringa sin tid ute på restauranger eller att få uppleva musik live på ett eller annat sätt! Träningen är också en aktivitet som Emma gärna utför på fritiden.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Ett nyfunnet intresse för mig är styrketräning, älskar att hitta nya sätt att kunna blir starkare på. Ett annat stort intresse för mig är musik, speciellt att få uppleva det live och gärna under festivaler!

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

En tidigare kollega tipsade mig om tjänsten och efter intervjun var jag såld!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Ett härligt och framförallt väldigt välkomnande gäng.

Vad har du arbetat med tidigare?

Efter gymnasiet har jag arbetet i alla olika former av serviceyrken. Efter min utbildning hamnade jag i evenemangsbranschen och arbetade som koordinator för olika typer av sportevenemang, framförallt inom ridsporten men även en del hockey och fotboll.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Jag har en kombinerad roll där jag delvis arbetar administrativt med främst ekonomi men även som projektassistent.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Det ska bli spännande och utmanande att börja arbeta i projekt i en helt ny bransch för mig.

 

Varmt välkommen till oss Emma!

Kontakta Emma här.