Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Gabrielle Meriwall!

gabrielle-meriwall-epg-projektledning-ab

Välkommen till oss på EPG Projektledning Gabrielle Meriwall!

Gabrielle Meriwall, 31 år och är uppväxt i Uddevalla! Idag bor hon i Säve i nybyggt hus tillsammans med sin man (som råkar arbeta våningen ovanför oss i Amerikaskjulet!). Gabrielle tog vägen via Halmstad och Auckland för studier som därefter ledde till en kandidatexamen inom företagsekonomi och marknadsföring. Hon trivs som allra bäst vid havet eller bland höga berg och att bada, vandra och springa i naturen hör också till favoritaktiviteterna!

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Ett stort intresse är att prova nya saker, allt från att ge sig på och genomföra en Svensk klassiker, till att bygga hus eller åka på tystnadsretreat eller resor. Jag gillar kontraster mellan olika aktiviteter och trivs ofta bra i många olika typer av miljöer. Just nu består miljön oftast av trädgården hemma som håller på att anläggas.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag har länge varit nyfiken på branschen och när jag såg annonsen kände jag att detta vill jag undersöka mer! Vid intervjun fick jag sedan en otroligt härlig känsla av EPG Projektledning. Jag kände att detta är ett företag som har ett stort driv och engagemang, både för sina uppdrag och för sin arbetsmiljö. Här vill jag jobba!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Mycket positivt! Trots de förutsättningar som råder nu med en fortsatt pandemi så har jag blivit väl mottagen och känner att alla är mycket välkomnande och hjälpsamma.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har tidigare arbetat som projektkoordinator och därefter utbildningsansvarig på ett IT-företag i Göteborg. Närmast kommer jag från rollen som koordinator/projektledare på ett ideellt förbund inom kvalitet- och verksamhetsutveckling.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Då jag är ny i denna bransch återstår det att undersöka vad min specialkompetens kan bli. Vad jag tror att jag kommer ha stor nytta av i min roll är min nyfikenhet och viljan att lära mig så mycket som möjligt. Detta i kombination med min tidigare erfarenhet, där jag arbetat med att ha en god överblick på helheten samtidigt som jag har koll på rätt detaljer hoppas jag skall kunna komma till nytta här på EPG Projektledning.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Projektassistent/Bitr. delprojektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Jag ser fram emot att få lära mig mycket nytt inom en spännande bransch och få utvecklas i min roll för att kunna bidra till EPG Projektlednings fortsatta utveckling! Även att få, när läget tillåter, umgås och lära känna alla trevliga kollegor bättre!

 

Varmt välkommen till oss Gabrielle!

Kontakta Gabrielle här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Gabrielle Meriwall!

Gabrielle Meriwall, 31 år och är uppväxt i Uddevalla! Idag bor hon i Säve i nybyggt hus tillsammans med sin man (som råkar arbeta våningen ovanför oss i Amerikaskjulet!). Gabrielle tog vägen via Halmstad och Auckland för studier som därefter ledde till en kandidatexamen inom företagsekonomi och marknadsföring. Hon trivs som allra bäst vid havet eller bland höga berg och att bada, vandra och springa i naturen hör också till favoritaktiviteterna!

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Ett stort intresse är att prova nya saker, allt från att ge sig på och genomföra en Svensk klassiker, till att bygga hus eller åka på tystnadsretreat eller resor. Jag gillar kontraster mellan olika aktiviteter och trivs ofta bra i många olika typer av miljöer. Just nu består miljön oftast av trädgården hemma som håller på att anläggas.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag har länge varit nyfiken på branschen och när jag såg annonsen kände jag att detta vill jag undersöka mer! Vid intervjun fick jag sedan en otroligt härlig känsla av EPG Projektledning. Jag kände att detta är ett företag som har ett stort driv och engagemang, både för sina uppdrag och för sin arbetsmiljö. Här vill jag jobba!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Mycket positivt! Trots de förutsättningar som råder nu med en fortsatt pandemi så har jag blivit väl mottagen och känner att alla är mycket välkomnande och hjälpsamma.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har tidigare arbetat som projektkoordinator och därefter utbildningsansvarig på ett IT-företag i Göteborg. Närmast kommer jag från rollen som koordinator/projektledare på ett ideellt förbund inom kvalitet- och verksamhetsutveckling.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Då jag är ny i denna bransch återstår det att undersöka vad min specialkompetens kan bli. Vad jag tror att jag kommer ha stor nytta av i min roll är min nyfikenhet och viljan att lära mig så mycket som möjligt. Detta i kombination med min tidigare erfarenhet, där jag arbetat med att ha en god överblick på helheten samtidigt som jag har koll på rätt detaljer hoppas jag skall kunna komma till nytta här på EPG Projektledning.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Projektassistent/Bitr. delprojektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Jag ser fram emot att få lära mig mycket nytt inom en spännande bransch och få utvecklas i min roll för att kunna bidra till EPG Projektlednings fortsatta utveckling! Även att få, när läget tillåter, umgås och lära känna alla trevliga kollegor bättre!

 

Varmt välkommen till oss Gabrielle!

Kontakta Gabrielle här.