Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Hamad El Hamad!

hamad-el-hamad-epg-projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Hamad El Hamad!

Hamad EL Hamad, 26 år gammal och äldst bland fyra syskon. Uppväxt i Göteborg (Angered/Partille) med ett uppehåll på fem år i Stockholm i samband med studier där han läste till civilingenjör inom hus- och anläggningsteknik. Spenderar gärna fritiden runt vänner/familj och gärna caféhäng eller en bit mat på det! Hamad håller sig gärna aktiv och ett av hans stora intressen är fotboll.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Fotboll, det skulle jag säga är min största passion i livet! Sedan har jag även ett stort intresse för bilar och teknik i allmänhet.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

En kombination av projekten som finns att arbeta i samt arbetssättet, att arbeta i ett organiserat och sammansvetsat team lät som ett vinnande koncept. Dessutom finns det en positivitet och ett engagemang bland alla kollegor som jag tycker speglas utåt och som genomsyrar bolaget.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Blev mottagen på bästa sätt med nya kollegor som gärna stannar för en liten pratstund. Det ska bli kul att lära känna alla och bli en del av detta positiva och duktiga gäng!

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag kommer tidigare från COWI AB där jag jobbat som brokonstruktör i två år, arbetade till största delen med Hisingsbron med samordning och stöttning till projektledare och konstruktör. Jag har även hunnit utföra några beräkningar på ett antal olika broar som är en del av framtagandet av reparationshandlingar.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Jag kommer inledningsvis arbeta som biträdande delprojektledare och därefter som delprojektledare.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Skulle inte säga att jag har någon specifik specialkompetens då jag endast har arbetat i branschen i två år, i allmänhet tycker jag att byggbranschen är spännande med alla typer av olika projekt. Jag kan dock tillägga att jag tycker det är kul att arbeta i team i ett utmanande projekt där vi kan lära av varandra och nå uppsatta mål tillsammans. Det ser jag fram emot!

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att ständigt utvecklas, både som person och i mitt arbete för att bli en duktig projektledare!

 

Varmt välkommen till oss Hamad!

Kontakta Hamad här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Hamad El Hamad!

Hamad EL Hamad, 26 år gammal och äldst bland fyra syskon. Uppväxt i Göteborg (Angered/Partille) med ett uppehåll på fem år i Stockholm i samband med studier där han läste till civilingenjör inom hus- och anläggningsteknik. Spenderar gärna fritiden runt vänner/familj och gärna caféhäng eller en bit mat på det! Hamad håller sig gärna aktiv och ett av hans stora intressen är fotboll.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Fotboll, det skulle jag säga är min största passion i livet! Sedan har jag även ett stort intresse för bilar och teknik i allmänhet.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

En kombination av projekten som finns att arbeta i samt arbetssättet, att arbeta i ett organiserat och sammansvetsat team lät som ett vinnande koncept. Dessutom finns det en positivitet och ett engagemang bland alla kollegor som jag tycker speglas utåt och som genomsyrar bolaget.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Blev mottagen på bästa sätt med nya kollegor som gärna stannar för en liten pratstund. Det ska bli kul att lära känna alla och bli en del av detta positiva och duktiga gäng!

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag kommer tidigare från COWI AB där jag jobbat som brokonstruktör i två år, arbetade till största delen med Hisingsbron med samordning och stöttning till projektledare och konstruktör. Jag har även hunnit utföra några beräkningar på ett antal olika broar som är en del av framtagandet av reparationshandlingar.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Jag kommer inledningsvis arbeta som biträdande delprojektledare och därefter som delprojektledare.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Skulle inte säga att jag har någon specifik specialkompetens då jag endast har arbetat i branschen i två år, i allmänhet tycker jag att byggbranschen är spännande med alla typer av olika projekt. Jag kan dock tillägga att jag tycker det är kul att arbeta i team i ett utmanande projekt där vi kan lära av varandra och nå uppsatta mål tillsammans. Det ser jag fram emot!

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att ständigt utvecklas, både som person och i mitt arbete för att bli en duktig projektledare!

 

Varmt välkommen till oss Hamad!

Kontakta Hamad här.