Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Jennicka Thomsen!

Jennicka-Thomsen-epg-projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Jennicka Thomsen!

Jennicka Thomsen, 38 år och uppväxt i Jonsered. Idag bor hon i Göteborg, Lunden för att vara exakt och normalt sätt (innan corona) brukar hon varannan helg pendla till Aalborg i Danmark där hennes fästman Kasper och bonusdotter Vanessa bor. Under Jennickas lediga tid tränar hon gärna kickboxning, umgås med vänner och en dag i veckan försöker hon även planera in ett tillfälle där hon bara kan ta det lugnt i soffan och göra absolut ingenting! Dansk mat är uppskattat och resor, inte bara till värmen men även till kylan för lite skid- och snowboardåkning i backarna.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Kickboxning, det har varit en del av mitt liv i ca 20 år. Ingen annan träningsform som jag har testat på kan köra slut på en så som kickboxningen kan! Ett annat intresse jag har är silversmide, det sitter jag gärna med när jag får tid och lust.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag behövde en ny utmaning, fick höra av min vän och er tidigare kollega Andreas att ni var ett fantastiskt härligt och duktigt gäng! Det är även ett arbete med mycket variation och då bestämde jag mig för att söka hit.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Fantastiskt, har blivit så himla bra bemött av alla från första dagen.
Allt har vart bra uppstyrt från start och med härliga, kompetenta och hjälpsamma kollegor kan inget gå fel! 😊

Vad har du arbetat med tidigare?

Har arbetat på Telia i nästan 14 år innan jag kom till EPG Projektledning, inom Telia har jag fått möjligheten att pröva på olika roller inom företaget. De senaste 6 åren har jag sysslat med bemanningsplanering och innan det har jag arbetat som bl.a. ledare, produktionsstöd och handläggarstöd.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Delprojektledare, jag hjälper projektledaren att föra projektet framåt på ett så effektivt sätt som möjligt!

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Som den är nu! Spännande, utvecklande och fantastiskt rolig.

 

Varmt välkommen till oss Jennicka!

Kontakta Jennicka här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Jennicka Thomsen!

Jennicka Thomsen, 38 år och uppväxt i Jonsered. Idag bor hon i Göteborg, Lunden för att vara exakt och normalt sätt (innan corona) brukar hon varannan helg pendla till Aalborg i Danmark där hennes fästman Kasper och bonusdotter Vanessa bor. Under Jennickas lediga tid tränar hon gärna kickboxning, umgås med vänner och en dag i veckan försöker hon även planera in ett tillfälle där hon bara kan ta det lugnt i soffan och göra absolut ingenting! Dansk mat är uppskattat och resor, inte bara till värmen men även till kylan för lite skid- och snowboardåkning i backarna.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Kickboxning, det har varit en del av mitt liv i ca 20 år. Ingen annan träningsform som jag har testat på kan köra slut på en så som kickboxningen kan! Ett annat intresse jag har är silversmide, det sitter jag gärna med när jag får tid och lust.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag behövde en ny utmaning, fick höra av min vän och er tidigare kollega Andreas att ni var ett fantastiskt härligt och duktigt gäng! Det är även ett arbete med mycket variation och då bestämde jag mig för att söka hit.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Fantastiskt, har blivit så himla bra bemött av alla från första dagen.
Allt har vart bra uppstyrt från start och med härliga, kompetenta och hjälpsamma kollegor kan inget gå fel! 😊

Vad har du arbetat med tidigare?

Har arbetat på Telia i nästan 14 år innan jag kom till EPG Projektledning, inom Telia har jag fått möjligheten att pröva på olika roller inom företaget. De senaste 6 åren har jag sysslat med bemanningsplanering och innan det har jag arbetat som bl.a. ledare, produktionsstöd och handläggarstöd.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Delprojektledare, jag hjälper projektledaren att föra projektet framåt på ett så effektivt sätt som möjligt!

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Som den är nu! Spännande, utvecklande och fantastiskt rolig.

 

Varmt välkommen till oss Jennicka!

Kontakta Jennicka här.