Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Joline Kraemer!

Välkommen till oss på EPG Projektledning Joline Kraemer!

Joline Kraemer, 26 år ung och uppväxt i Lidköping. I och med hennes val att studera på Chalmers så hamnade Joline i härliga Göteborg! Idag bor hon i Lorensberg med sin sambo och är nyexaminerad som civilingenjör med inriktning samhällsbyggnadsteknik. Direkt från Chalmers hamnade hon hos oss på EPG projektledning med förhoppning att få en god användning av hennes studier inom konstruktion, entreprenad juridik och projektledning. Något som Joline älskar.. Det är att hon fullkomligt ÄLSKAR att åka skidor (utför!) och inte nog med detta är hon en hejjare på tyska och matlagning!

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har flera intressen men att vara ute i skidbacken, det älskar jag!

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag är mer än taggad på att (äntligen) få komma ut i arbetslivet och pröva mina vingar, vilket jag känner att jag verkligen kommer få göra här! Det var också anledningen till att mitt val föll på just EPG Projektledning.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Min första tid på EPG Projektledning har blivit som utlovat, intensiv och rolig! Jag har redan blivit involverad i ett flertal projekt.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Som sagt så kom jag direkt från studierna och har därmed ingen arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnad ännu men det är inte långt borta! Tidigare har jag dock arbetat som kock och kökschef (med försäljnings, kvalité och personalansvar), B2B telefonförsäljare, sommarpraktikant på arkitektfirma (LINK arkitekter), övningsassistent i Revit och medarbetare på IKEA Kållered.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

De tre första åren på Chalmers läste jag väldigt tekniska kurser som till exempel byggnadsmaterial, konstruktion, mekanik och de två sista åren så fokuserade jag på bland annat byggprojektledning, bygglogistik och entreprenadsjuridik. Med den kunskap och erfarenhet som jag bär med mig därifrån gör att jag har en stor teknisk förståelse samtidigt som jag har en god övergripande förståelse över hur byggprojekt kan och ska ledas samt styras. Jag hoppas därför kunna se helheten och projektets bästa då jag kan sätta mig in i såväl små tekniska detaljer från projektörer, juridiska knäckfrågor från beställare och större organisatoriska frågor från entreprenörer.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Min roll är biträdande projektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Jag ser fram emot att få utvecklas och växa med EPG Projektledning, nu kör vi!

 

Varmt välkommen till oss Joline!

Kontakta Joline här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Joline Kraemer!

Joline Kraemer, 26 år ung och uppväxt i Lidköping. I och med hennes val att studera på Chalmers så hamnade Joline i härliga Göteborg! Idag bor hon i Lorensberg med sin sambo och är nyexaminerad som civilingenjör med inriktning samhällsbyggnadsteknik. Direkt från Chalmers hamnade hon hos oss på EPG projektledning med förhoppning att få en god användning av hennes studier inom konstruktion, entreprenad juridik och projektledning. Något som Joline älskar.. Det är att hon fullkomligt ÄLSKAR att åka skidor (utför!) och inte nog med detta är hon en hejjare på tyska och matlagning!

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har flera intressen men att vara ute i skidbacken, det älskar jag!

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag är mer än taggad på att (äntligen) få komma ut i arbetslivet och pröva mina vingar, vilket jag känner att jag verkligen kommer få göra här! Det var också anledningen till att mitt val föll på just EPG Projektledning.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Min första tid på EPG Projektledning har blivit som utlovat, intensiv och rolig! Jag har redan blivit involverad i ett flertal projekt.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Som sagt så kom jag direkt från studierna och har därmed ingen arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnad ännu men det är inte långt borta! Tidigare har jag dock arbetat som kock och kökschef (med försäljnings, kvalité och personalansvar), B2B telefonförsäljare, sommarpraktikant på arkitektfirma (LINK arkitekter), övningsassistent i Revit och medarbetare på IKEA Kållered.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

De tre första åren på Chalmers läste jag väldigt tekniska kurser som till exempel byggnadsmaterial, konstruktion, mekanik och de två sista åren så fokuserade jag på bland annat byggprojektledning, bygglogistik och entreprenadsjuridik. Med den kunskap och erfarenhet som jag bär med mig därifrån gör att jag har en stor teknisk förståelse samtidigt som jag har en god övergripande förståelse över hur byggprojekt kan och ska ledas samt styras. Jag hoppas därför kunna se helheten och projektets bästa då jag kan sätta mig in i såväl små tekniska detaljer från projektörer, juridiska knäckfrågor från beställare och större organisatoriska frågor från entreprenörer.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Min roll är biträdande projektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Jag ser fram emot att få utvecklas och växa med EPG Projektledning, nu kör vi!

 

Varmt välkommen till oss Joline!

Kontakta Joline här.