Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Kanar Rashid!

kanar-rashid-epg-projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Kanar Rashid!

Kanar Rashid, 33 år och kom från Kurdistan vid 9 års ålder men är uppväxt i Borås med en mellanlandning i Blekinge. Idag bor hon i ett nybyggt hus i Göteborg tillsammans med sin man och sina två barn. Kanar tog examen 2012 och studerade på högskolan i Borås och sedan dess har hon arbetat inom byggbranschen. Hon gillar att resa, umgås med familj och vänner men även att pyssla i hemmet då Kanar älskar inredning och design!

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse är mina barn och jag är rätt duktig på att shoppa! 🙂

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag sökte mig till ett företag där välmående, utmaningar och möjlighet till att utvecklas var i fokus och EPG Projektledning gav direkt det intrycket. Sedan träffade jag Dennis Lundmark (VD) under min intervju och han visade sig vara en av de härligaste arbetsgivarna som jag har träffat och då fick jag ett stort förtroende, därefter var det givet!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Gemenskap och engagemang.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har arbetat som arbetsledare i produktion bygg samt projektledare inom omgivningspåverkan i samband med vibrationsalstrande markarbeten.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag lägger stor vikt på mina kunders nöjdhet och det kräver stort engagemang och lyhördhet.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Delprojektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att jag utvecklas och blir en riktigt duktig projektledare på kort sikt!

 

Varmt välkommen till oss Kanar!

Kontakta Kanar här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Kanar Rashid!

Kanar Rashid, 33 år och kom från Kurdistan vid 9 års ålder men är uppväxt i Borås med en mellanlandning i Blekinge. Idag bor hon i ett nybyggt hus i Göteborg tillsammans med sin man och sina två barn. Kanar tog examen 2012 och studerade på högskolan i Borås och sedan dess har hon arbetat inom byggbranschen. Hon gillar att resa, umgås med familj och vänner men även att pyssla i hemmet då Kanar älskar inredning och design!

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse är mina barn och jag är rätt duktig på att shoppa! :)

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag sökte mig till ett företag där välmående, utmaningar och möjlighet till att utvecklas var i fokus och EPG Projektledning gav direkt det intrycket. Sedan träffade jag Dennis Lundmark (VD) under min intervju och han visade sig vara en av de härligaste arbetsgivarna som jag har träffat och då fick jag ett stort förtroende, därefter var det givet!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Gemenskap och engagemang.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har arbetat som arbetsledare i produktion bygg samt projektledare inom omgivningspåverkan i samband med vibrationsalstrande markarbeten.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag lägger stor vikt på mina kunders nöjdhet och det kräver stort engagemang och lyhördhet.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Delprojektledare.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att jag utvecklas och blir en riktigt duktig projektledare på kort sikt!

 

Varmt välkommen till oss Kanar!

Kontakta Kanar här.