Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Louise Berglund!

louise-berglund-epg-projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Louise Berglund!

Louise Berglund, 33 år och uppväxt i Göteborg, i Nya Varvet. Hon är yngst i en syskonskara på sex barn och har tidigare spenderat både fritid och arbetstid i stallet och på hästryggen, dels i Sverige men även utomlands. Några länder som Louise tidigare har bott i är USA, Holland och en sväng i Ryssland (som tog slut snabbare än planerat på grund av en utvisning ur landet). Idag bor hon i Lunden med sin hund, Esther på deltid som har fått ersätta hästintresset! Mycket av Louises fritid går åt till att vara ute i naturen eller inne i spinning-salen på gymmet.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har flera intressen men att vara ute i naturen och helst nära havet gör mig glad i själen. Jag tränar även en del och spenderar några kvällar i veckan som spinning-instruktör på ett gym. När det gäller talang så har jag väldigt bra minne, bakar en riktigt god paj och har även varit med i Guinness rekordbok. Rekordet har däremot ingenting med varken minne eller paj att göra.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag fick höra väldigt mycket positivt om företaget via Jennicka och efter en intervju så kände jag att EPG Projektledning passar mig perfekt. Jag trivs när det är ett högt tempo och när man arbetar tillsammans, mot samma mål.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Jag fick ett otroligt varmt välkomnande, det har varit som att bli inbjuden till en härlig familj.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har arbetat på Telia Company med bland annat personalplanering, projektledning, event samt samhällsfrågor samtidigt som jag har studerat Event Marketing & Management. Innan dess jobbade jag med tävlingshästar utomlands.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Nej, inte än men jag har ett minne som en elefant så det kanske blir något kopplat till det?

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Min roll är HR och Marknadskoordinator.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att den skall fortsätta lika positivt som den har börjat. Att jag kommer utvecklas, lära mig nya saker och kunna bidra så mycket som möjligt

 

Varmt välkommen till oss Louise!

Kontakta Louise här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Louise Berglund!

Louise Berglund, 33 år och uppväxt i Göteborg, i Nya Varvet. Hon är yngst i en syskonskara på sex barn och har tidigare spenderat både fritid och arbetstid i stallet och på hästryggen, dels i Sverige men även utomlands. Några länder som Louise tidigare har bott i är USA, Holland och en sväng i Ryssland (som tog slut snabbare än planerat på grund av en utvisning ur landet). Idag bor hon i Lunden med sin hund, Esther på deltid som har fått ersätta hästintresset! Mycket av Louises fritid går åt till att vara ute i naturen eller inne i spinning-salen på gymmet.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har flera intressen men att vara ute i naturen och helst nära havet gör mig glad i själen. Jag tränar även en del och spenderar några kvällar i veckan som spinning-instruktör på ett gym. När det gäller talang så har jag väldigt bra minne, bakar en riktigt god paj och har även varit med i Guinness rekordbok. Rekordet har däremot ingenting med varken minne eller paj att göra.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag fick höra väldigt mycket positivt om företaget via Jennicka och efter en intervju så kände jag att EPG Projektledning passar mig perfekt. Jag trivs när det är ett högt tempo och när man arbetar tillsammans, mot samma mål.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Jag fick ett otroligt varmt välkomnande, det har varit som att bli inbjuden till en härlig familj.

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har arbetat på Telia Company med bland annat personalplanering, projektledning, event samt samhällsfrågor samtidigt som jag har studerat Event Marketing & Management. Innan dess jobbade jag med tävlingshästar utomlands.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Nej, inte än men jag har ett minne som en elefant så det kanske blir något kopplat till det?

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Min roll är HR och Marknadskoordinator.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Att den skall fortsätta lika positivt som den har börjat. Att jag kommer utvecklas, lära mig nya saker och kunna bidra så mycket som möjligt

 

Varmt välkommen till oss Louise!

Kontakta Louise här.