Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Louise Muhrén Lohm!

louise-muhrén-lohm-epg-projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Louise Muhrén Lohm!

Louise Muhrén Lohm, 27 år och bor med sin sambo i Göteborg vid Munkebäckstorget men är uppväxt i Gunnilse. Hon har en yrkeshögskoleexamen som kvalificerad koordinator inom besöksnäringen och har länge arbetat med service/administration samt som koordinator inom evenemang. På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj i den mån som går idag med tanke på den rådande pandemi. Louise gillar att dansa och då får det gärna vara reggeaton eller Zumba-liknande pass! Sedan får vi inte glömma nämna att hon älskar tapas och att befinna sig längs den härliga kusten på Orust eller i Kungshamn.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag gillar att dansa och då helst reggeaton eller zumba-liknande pass! Ett annat stort intresse är inredning, där jag kan lägga lite för mycket tid på Pinterest om kvällarna.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag ville få en ny utmaning och fler varierade arbetsuppgifter, efter intervjun blev jag än mer intresserad då tjänsten kändes som handen i handsken för mig!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Toppenbra! Blir bemött med leende och med hjälpsamhet, det är ett välkomnande och ambitiöst gäng! 😊

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har i många år arbetat inom besöksnäringen med service och administration, det senaste i hotellreception men jag har även arbetat som koordinator inom evenemang.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Min roll är att projektassistent och bistår med den hjälp som önskas av projektledare eller någon annan i teamet.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Jag ser med glädje fram mot att lära mig en ny bransch och det skall bli spännande att arbeta i projektform!

 

Varmt välkommen till oss Louise!

Kontakta Louise här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Louise Muhrén Lohm!

Louise Muhrén Lohm, 27 år och bor med sin sambo i Göteborg vid Munkebäckstorget men är uppväxt i Gunnilse. Hon har en yrkeshögskoleexamen som kvalificerad koordinator inom besöksnäringen och har länge arbetat med service/administration samt som koordinator inom evenemang. På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj i den mån som går idag med tanke på den rådande pandemi. Louise gillar att dansa och då får det gärna vara reggeaton eller Zumba-liknande pass! Sedan får vi inte glömma nämna att hon älskar tapas och att befinna sig längs den härliga kusten på Orust eller i Kungshamn.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag gillar att dansa och då helst reggeaton eller zumba-liknande pass! Ett annat stort intresse är inredning, där jag kan lägga lite för mycket tid på Pinterest om kvällarna.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag ville få en ny utmaning och fler varierade arbetsuppgifter, efter intervjun blev jag än mer intresserad då tjänsten kändes som handen i handsken för mig!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Toppenbra! Blir bemött med leende och med hjälpsamhet, det är ett välkomnande och ambitiöst gäng! 😊

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har i många år arbetat inom besöksnäringen med service och administration, det senaste i hotellreception men jag har även arbetat som koordinator inom evenemang.

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Min roll är att projektassistent och bistår med den hjälp som önskas av projektledare eller någon annan i teamet.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Jag ser med glädje fram mot att lära mig en ny bransch och det skall bli spännande att arbeta i projektform!

 

Varmt välkommen till oss Louise!

Kontakta Louise här.