Blogg-inlägg:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Maria Nöjd!

maria-nojd-epg-projektledning

Välkommen till oss på EPG Projektledning Maria Nöjd!

Maria Nöjd, 26 år gammal och uppväxt i Gunnilse strax utanför Göteborg. Hon är sedan 2018 bosatt i Mölndal tillsammans med sina två hundar och sambo. Så fort Maria är ledig brukar hon spendera tiden med sina vänner, gå på konserter/festivaler (coronafria tider), resa och självklart ta härliga långpromenader med sina hundar och då helst vid havet. Italien ligger Maria varmt om hjärtat och hon skulle gärna äta pizza och pasta varje dag – om hon fick välja!

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag älskar matlagning och vill gärna testa mat från hela världens kök. Är dessutom en riktigt hejare på att laga tryffelrisotto!😉

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

EPG Projektledning känns helt som den rätta arbetsplatsen för mig. Det verkade vara ett glatt och arbetsvilligt gäng där det finns goda möjligheter till såväl utmaning som utveckling!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

God arbetsmiljö, hög kompetens och ett sammansvetsat gäng!😃

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har sedan 7 år tillbaka arbetat inom mäklarbranschen men innan dess jobbade jag inom evenemang och bank.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag har lätt för att lära mig nya saker och är inte rädd för att försöka ge mig på nya uppgifter. Detta tror jag kommer vara till min fördel då man aldrig är helt fullärd!

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Projektassistent.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Jag är otroligt nyfiken och positiv över vad som komma skall! Jag hoppas på en fortsatt utveckling och att få ta mig an nya utmaningar, det ska även bli väldigt spännande att jobba i projektform och självklart att få lära känna alla härliga kollegor bättre.

 

Varmt välkommen till oss Maria!

Kontakta Maria här.

Taggar:

Välkommen till oss på EPG Projektledning Maria Nöjd!

Maria Nöjd, 26 år gammal och uppväxt i Gunnilse strax utanför Göteborg. Hon är sedan 2018 bosatt i Mölndal tillsammans med sina två hundar och sambo. Så fort Maria är ledig brukar hon spendera tiden med sina vänner, gå på konserter/festivaler (coronafria tider), resa och självklart ta härliga långpromenader med sina hundar och då helst vid havet. Italien ligger Maria varmt om hjärtat och hon skulle gärna äta pizza och pasta varje dag - om hon fick välja!

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag älskar matlagning och vill gärna testa mat från hela världens kök. Är dessutom en riktigt hejare på att laga tryffelrisotto!😉

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

EPG Projektledning känns helt som den rätta arbetsplatsen för mig. Det verkade vara ett glatt och arbetsvilligt gäng där det finns goda möjligheter till såväl utmaning som utveckling!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

God arbetsmiljö, hög kompetens och ett sammansvetsat gäng!😃

Vad har du arbetat med tidigare? 

Jag har sedan 7 år tillbaka arbetat inom mäklarbranschen men innan dess jobbade jag inom evenemang och bank.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag har lätt för att lära mig nya saker och är inte rädd för att försöka ge mig på nya uppgifter. Detta tror jag kommer vara till min fördel då man aldrig är helt fullärd!

Vilken roll har du på EPG Projektledning?

Projektassistent.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG Projektledning?

Jag är otroligt nyfiken och positiv över vad som komma skall! Jag hoppas på en fortsatt utveckling och att få ta mig an nya utmaningar, det ska även bli väldigt spännande att jobba i projektform och självklart att få lära känna alla härliga kollegor bättre.

 

Varmt välkommen till oss Maria!

Kontakta Maria här.