Blogg-inlägg:

Varmt välkommen, Ivar Hellström!

Varmt välkommen, Ivar Hellström!

Säg Hej till Ivar Hellström, 19 år, bor i Trollhättan och arbetar som Projektassistent hos oss.

När Ivar inte är hemma så hittar ni honom troligtvis i sommarstugan där han tycker om att spendera mycket tid med att fixa, bygga och laga allt från hus till bus! Är han inte där, så är han nog i skidbacken eller på någon ny plats då han tycker om att upptäcka nya platser – båda nära och långt bort. I somras tog Ivar studenten från en teknik-college baserad utbildning med inriktning mot Samhällsbyggande och miljö.

 

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har ett stort intresse för bilar och motorer generellt och såklart även ett stort intresse för byggnader.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Redan på första intervjun fick jag känslan av ett familjärt bolag där alla vill varandra väl och är mycket hjälpsamma. Det gjorde att jag fick en bra magkänsla som senare visade sig vara helt rätt!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Ett mycket genomtänkt och vänligt välkomnade för mig som nyanställd gjorde att jag fick den familjära känslan bekräftad. Här är man inte bara en i mängden utan alla ses, hörs och tas på allvar.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har arbetat som vaktmästare på camping på somrar i flera år innan, det var väldigt lärorikt och det var nog detta som gjorde att jag fastnade för just byggbranschen.  Jag fick under denna tiden se många olika lösningar på byggnader och har i min roll som vaktmästare jobbat med underhåll av byggnader. Har även arbetat som bartender och servitör på helger.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag har grundläggande kunskaper men mitt stora intresse och vilja att lära mig mer är stora drivkrafter!

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är Projektassistent.

Vad har du för förväntningar på din tid hos EPG Projektledning?

Jag ser fram emot att utvecklas och växa i projektledningsyrket.

 

Varmt välkommen till oss Ivar!

Kontakta Ivar Hellström här. 

Taggar:

Varmt välkommen, Ivar Hellström!

Säg Hej till Ivar Hellström, 19 år, bor i Trollhättan och arbetar som Projektassistent hos oss.

När Ivar inte är hemma så hittar ni honom troligtvis i sommarstugan där han tycker om att spendera mycket tid med att fixa, bygga och laga allt från hus till bus! Är han inte där, så är han nog i skidbacken eller på någon ny plats då han tycker om att upptäcka nya platser - båda nära och långt bort. I somras tog Ivar studenten från en teknik-college baserad utbildning med inriktning mot Samhällsbyggande och miljö.

 

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har ett stort intresse för bilar och motorer generellt och såklart även ett stort intresse för byggnader.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Redan på första intervjun fick jag känslan av ett familjärt bolag där alla vill varandra väl och är mycket hjälpsamma. Det gjorde att jag fick en bra magkänsla som senare visade sig vara helt rätt!

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Ett mycket genomtänkt och vänligt välkomnade för mig som nyanställd gjorde att jag fick den familjära känslan bekräftad. Här är man inte bara en i mängden utan alla ses, hörs och tas på allvar.

Vad har du arbetat med tidigare?

Jag har arbetat som vaktmästare på camping på somrar i flera år innan, det var väldigt lärorikt och det var nog detta som gjorde att jag fastnade för just byggbranschen.  Jag fick under denna tiden se många olika lösningar på byggnader och har i min roll som vaktmästare jobbat med underhåll av byggnader. Har även arbetat som bartender och servitör på helger.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Jag har grundläggande kunskaper men mitt stora intresse och vilja att lära mig mer är stora drivkrafter!

Vad har du för roll på EPG Projektledning?

Min roll är Projektassistent.

Vad har du för förväntningar på din tid hos EPG Projektledning?

Jag ser fram emot att utvecklas och växa i projektledningsyrket.

 

Varmt välkommen till oss Ivar!

Kontakta Ivar Hellström här.