Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Annika Berg till EPG Projektledning

Vi välkomnar Annika Berg till EPG Projektledning

Annika Berg 48 år, född i Lindome och uppvuxen i Kärra. Hon har bott i Baggebo och i Säve för att sedan landa i Gråbo. För 16 år sedan övertog hon sin Morfars sommarställe i Gråbo ihop med sin man. Där har de gemensamt byggt både villa och generationsboende på fastigheten. Annika har alltid något projekt igång. För att hålla reda på allt skriver hon listor. Att göra listor är lite av hennes specialitet och något hon är känd för.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Att väva, jag väver allt ifrån löpare, linnehanddukar, sjalar, trasmattor till babyfiltar. Ett intresse jag haft ganska länge. Dessutom är det perfekta presenter som uppskattas mycket.

Sen har jag en lite udda hobby och det är att bada kallbad. Jag badar ofta i Annesjön eller i Hultasjön men säger inte nej till ett dopp i havet. Jag badar i som kallast -1 grad.

Som sagt så har jag alltid något projekt på gång. Nästa projekt på listan är att renovera lilla badrummet och sedan bygga ett hönshus. Jag gillar även att baka, odla, måla och tapetsera.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag har tidigare jobbat med ett flertal av epgarna. Så gamla kontakter gav mig möjligheten och eftersom jag vet vilket glatt gäng de är kände jag att jag ville vara en del av det.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Mycket positivt, som sagt ett härligt gäng.

Vad har du arbetat med tidigare?

Arbetsledare på BPA och PEAB, Platschef på PEAB, butiksbiträde på Jyskbäddlager, Projektledare och besiktningsman på Österjärn AB, Besiktningsman på ÅF, Besiktningsman på Byggadmin. Peter Sörensson AB.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Bygg och entreprenadbesiktning

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

God stämning och fortsatt teknikutvecklande support.

Varmt Välkommen till oss

// Kontakta Annika

Taggar:

Vi välkomnar Annika Berg till EPG Projektledning

Annika Berg 48 år, född i Lindome och uppvuxen i Kärra. Hon har bott i Baggebo och i Säve för att sedan landa i Gråbo. För 16 år sedan övertog hon sin Morfars sommarställe i Gråbo ihop med sin man. Där har de gemensamt byggt både villa och generationsboende på fastigheten. Annika har alltid något projekt igång. För att hålla reda på allt skriver hon listor. Att göra listor är lite av hennes specialitet och något hon är känd för.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Att väva, jag väver allt ifrån löpare, linnehanddukar, sjalar, trasmattor till babyfiltar. Ett intresse jag haft ganska länge. Dessutom är det perfekta presenter som uppskattas mycket.

Sen har jag en lite udda hobby och det är att bada kallbad. Jag badar ofta i Annesjön eller i Hultasjön men säger inte nej till ett dopp i havet. Jag badar i som kallast -1 grad.

Som sagt så har jag alltid något projekt på gång. Nästa projekt på listan är att renovera lilla badrummet och sedan bygga ett hönshus. Jag gillar även att baka, odla, måla och tapetsera.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag har tidigare jobbat med ett flertal av epgarna. Så gamla kontakter gav mig möjligheten och eftersom jag vet vilket glatt gäng de är kände jag att jag ville vara en del av det.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Mycket positivt, som sagt ett härligt gäng.

Vad har du arbetat med tidigare?

Arbetsledare på BPA och PEAB, Platschef på PEAB, butiksbiträde på Jyskbäddlager, Projektledare och besiktningsman på Österjärn AB, Besiktningsman på ÅF, Besiktningsman på Byggadmin. Peter Sörensson AB.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Bygg och entreprenadbesiktning

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

God stämning och fortsatt teknikutvecklande support.

Varmt Välkommen till oss

// Kontakta Annika