Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Cecilia Bergfeldt till EPG Projektledning

cecilia bergfeldt epg projektledning

Vi välkomnar Cecilia Bergfeldt till EPG Projektledning

Cecilia Bergfeldt, är 27 år och uppvuxen i Floda. Idag bor hon i en villa i Onsala tillsammans med sin man. Hon är en positiv person som har lätt till skratt och har gärna mycket saker om kring sig.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Intressen är träning (är instruktör på Friskis & Svettis), umgås med familj och vänner. Tycker också om att resa mycket, gärna till varmare breddgrader då jag också älskar att sola. Att äta choklad och dricka vin är ju också väldigt gott och trevligt alltså men det kanske man inte kan säga? 🙂

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Skulle snarare vilja säga vem. Jag hade tidigare arbetat med Andreas Nyberg och nu hade han fina saker att berätta om sin nya arbetsplats. Han visste att jag ville utvecklas inom projektledning och tyckte att jag skulle ta kontakt med Dennis. Sagt, gjort och nu är jag här.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Jag har verkligen fått ett positivt första intryck. Alla är väldigt vänliga, kompetenta, hjälpsamma och lite smått galna.

Vad har du arbetat med tidigare?

Tog min masterexamen i management 2016 från Handelshögskolan i Göteborg och under studierna arbetade jag extra på bland annat Lerums kommun, ICA och på ett ventilationsbolag. Efter examen har jag arbetat med bland annat ekonomi och företagsutveckling.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Nej, men med kämpaglöd, stark vilja och ett leende på läpparna ska det lösa sig ändå.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Jag hoppas på att utvecklas till att bli en bra projektledare, få lära känna nya människor och ha många arbetsdagar fyllda med skratt.

Varmt välkommen till oss!

// Kontakta Cecilia

Taggar:

Vi välkomnar Cecilia Bergfeldt till EPG Projektledning

Cecilia Bergfeldt, är 27 år och uppvuxen i Floda. Idag bor hon i en villa i Onsala tillsammans med sin man. Hon är en positiv person som har lätt till skratt och har gärna mycket saker om kring sig.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Intressen är träning (är instruktör på Friskis & Svettis), umgås med familj och vänner. Tycker också om att resa mycket, gärna till varmare breddgrader då jag också älskar att sola. Att äta choklad och dricka vin är ju också väldigt gott och trevligt alltså men det kanske man inte kan säga? :)

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Skulle snarare vilja säga vem. Jag hade tidigare arbetat med Andreas Nyberg och nu hade han fina saker att berätta om sin nya arbetsplats. Han visste att jag ville utvecklas inom projektledning och tyckte att jag skulle ta kontakt med Dennis. Sagt, gjort och nu är jag här.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Jag har verkligen fått ett positivt första intryck. Alla är väldigt vänliga, kompetenta, hjälpsamma och lite smått galna.

Vad har du arbetat med tidigare?

Tog min masterexamen i management 2016 från Handelshögskolan i Göteborg och under studierna arbetade jag extra på bland annat Lerums kommun, ICA och på ett ventilationsbolag. Efter examen har jag arbetat med bland annat ekonomi och företagsutveckling.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Nej, men med kämpaglöd, stark vilja och ett leende på läpparna ska det lösa sig ändå.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Jag hoppas på att utvecklas till att bli en bra projektledare, få lära känna nya människor och ha många arbetsdagar fyllda med skratt.

Varmt välkommen till oss!

// Kontakta Cecilia