Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Lotta Granström till EPG Projektledning

epg.konsult.lotta.granström

Vi välkomnar Lotta Granström till EPG Projektledning

Lotta Granström, 24 år uppvuxen i Kungsbacka men under resans gång har hon även hunnit prova på livet i Stockholm. Idag bor hon i en stor sekelskiftslägenhet mitt på Göteborgs paradgata, Avenyn. Hon är en social och aktiv tjej som inte kan få nog av middagar med vänner eller spaweekends.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har många intressen, allt ifrån sport och träning till mat och dryck men främst av allt kommer ändå musik och att bada badkar. Ja ni hörde rätt, bada badkar.
Något jag hade velat lägga mer tid på är att gå på konserter oftare än vad jag gör. Den musiken som tilltalar mig mest är allt som börjar med indie, så indie RnB, indierock, indiepop, you name it.

Tatueringar har jag, 12 stycken. Frågar ni mig om 1 år så lär jag förmodligen ha utökat det antalet med plus 4.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag blev rekommenderad av min träningspartner från thaiboxningen och numera vän Diana om rollen som projektassistent på EPG. Jag kände direkt att detta jobbet var som gjort för mig. Jag tänkte att alla behöver en Lotta, och tro det eller ej, så behövde även fantastiska EPG en Lotta. EPG för mig utstrålar glädje och vem vill inte vara en del av ett så kompetent och engagerat team som EPG? Ja tack.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Första intrycket av EPG var som en stor varm kram. Hög kompetens och en hjälpsam, stark laganda. Detta känns så bra, jag är vill bara lära mig mer, veta mer och bli en del av denna fina familj.

Vad har du arbetat med tidigare?

Innan EPG så arbetade jag som kontorskoordinator samt projektassistent på ett filmproduktionsbolag. Jag har även arbetat som brand ambassador hos en av Sveriges största vinimportörer, drivit en personalagentur där jag hyrde ut servicepersonal, statister, dj, fotografer mm. Samt så har jag en stor bakgrund från service inom både restaurang och handels.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Ännu har jag inte en special kompetens inom branschen, men som yngst internationellt certifierad NLP Practitiner så är jag en fena på kommunikation och beteendevetenskap, det är inte fy skam det heller.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Jag är så nyfiken jag bara kan bli! Ny bransch, jag vill veta och lära mig allt. Längtar efter utveckling inom både arbetslivet och privat. Detta ska bli så kul. Är vi klara med intervjun? Kan jag få börja arbeta på riktigt nu? 🙂

Varmt välkommen till oss!

// Kontakta Lotta

 

Taggar:

Vi välkomnar Lotta Granström till EPG Projektledning

Lotta Granström, 24 år uppvuxen i Kungsbacka men under resans gång har hon även hunnit prova på livet i Stockholm. Idag bor hon i en stor sekelskiftslägenhet mitt på Göteborgs paradgata, Avenyn. Hon är en social och aktiv tjej som inte kan få nog av middagar med vänner eller spaweekends.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Jag har många intressen, allt ifrån sport och träning till mat och dryck men främst av allt kommer ändå musik och att bada badkar. Ja ni hörde rätt, bada badkar.
Något jag hade velat lägga mer tid på är att gå på konserter oftare än vad jag gör. Den musiken som tilltalar mig mest är allt som börjar med indie, så indie RnB, indierock, indiepop, you name it.

Tatueringar har jag, 12 stycken. Frågar ni mig om 1 år så lär jag förmodligen ha utökat det antalet med plus 4.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag blev rekommenderad av min träningspartner från thaiboxningen och numera vän Diana om rollen som projektassistent på EPG. Jag kände direkt att detta jobbet var som gjort för mig. Jag tänkte att alla behöver en Lotta, och tro det eller ej, så behövde även fantastiska EPG en Lotta. EPG för mig utstrålar glädje och vem vill inte vara en del av ett så kompetent och engagerat team som EPG? Ja tack.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Första intrycket av EPG var som en stor varm kram. Hög kompetens och en hjälpsam, stark laganda. Detta känns så bra, jag är vill bara lära mig mer, veta mer och bli en del av denna fina familj.

Vad har du arbetat med tidigare?

Innan EPG så arbetade jag som kontorskoordinator samt projektassistent på ett filmproduktionsbolag. Jag har även arbetat som brand ambassador hos en av Sveriges största vinimportörer, drivit en personalagentur där jag hyrde ut servicepersonal, statister, dj, fotografer mm. Samt så har jag en stor bakgrund från service inom både restaurang och handels.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Ännu har jag inte en special kompetens inom branschen, men som yngst internationellt certifierad NLP Practitiner så är jag en fena på kommunikation och beteendevetenskap, det är inte fy skam det heller.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Jag är så nyfiken jag bara kan bli! Ny bransch, jag vill veta och lära mig allt. Längtar efter utveckling inom både arbetslivet och privat. Detta ska bli så kul. Är vi klara med intervjun? Kan jag få börja arbeta på riktigt nu? :)

Varmt välkommen till oss!

// Kontakta Lotta