Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Mattias Klintbäck till EPG Projektledning

Mattias Klintbäck

Vi välkomnar Mattias Klintbäck till EPG Projektledning

Mattias Klintbäck, 51 år född i Göteborg men uppvuxen i Onsala. Bor idag i lägenhet i Landala. Är särbo och har 3 barn, Hugo 22, Alma 19 samt Ester 8 år.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse är löpning och jag reser gärna och springer olika lopp runt om i världen tillsammans med min flickvän. Jag gillar skidåkning (utför) och missar dessutom sällan en match med Frölunda hockey eller ÖIS.

Jag gillar att stå på scen och det får jag utlopp för i ett amatörteatersällskap som jag är med i. Vi uppför egenskrivna pjäser samt dansar balett.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

En före detta kollega till mig (Erik Palmgren) tipsade mig om EPG. Här skulle det vara bra stämning och glädje i fokus. Efter mitt första besök på kontoret och den första intervjun kände jag att detta stämde och bestämde mig för att här vill jag jobba.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Första intrycken av EPG är bara positiva. Alla välkomnar en på ett varmt och glatt sätt.

Vad har du arbetat med tidigare?

Efter Chalmersexamen 1995 har jag arbetat med både anläggnings- och husbyggnadsprojekt i olika roller. JM, PEAB; Svevia och Stena Fastigheter är arbetsplatser jag varit på. Kring år 2000 var jag även 4 år på Volvo Lastvagnar som provningsingenjör och projektledare. Det senaste arbetade jag som regionchef på Wästbygg. Ett entreprenadbolag som jag var på i sammanlagt 11 år i olika roller.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Som ni ser av föregående stycke har jag gjort ganska många olika saker och jag ser mig som en generalist som kan lite om mycket. Det jag kan mest om är nog bostadsbyggnation.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Jag ser fram emot roliga och spännande projekt och att få tillhöra det härliga EPG-teamet.

Varmt Välkommen till oss

//Kontakta Mattias

Taggar:

Vi välkomnar Mattias Klintbäck till EPG Projektledning

Mattias Klintbäck, 51 år född i Göteborg men uppvuxen i Onsala. Bor idag i lägenhet i Landala. Är särbo och har 3 barn, Hugo 22, Alma 19 samt Ester 8 år.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

Mitt största intresse är löpning och jag reser gärna och springer olika lopp runt om i världen tillsammans med min flickvän. Jag gillar skidåkning (utför) och missar dessutom sällan en match med Frölunda hockey eller ÖIS.

Jag gillar att stå på scen och det får jag utlopp för i ett amatörteatersällskap som jag är med i. Vi uppför egenskrivna pjäser samt dansar balett.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

En före detta kollega till mig (Erik Palmgren) tipsade mig om EPG. Här skulle det vara bra stämning och glädje i fokus. Efter mitt första besök på kontoret och den första intervjun kände jag att detta stämde och bestämde mig för att här vill jag jobba.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Första intrycken av EPG är bara positiva. Alla välkomnar en på ett varmt och glatt sätt.

Vad har du arbetat med tidigare?

Efter Chalmersexamen 1995 har jag arbetat med både anläggnings- och husbyggnadsprojekt i olika roller. JM, PEAB; Svevia och Stena Fastigheter är arbetsplatser jag varit på. Kring år 2000 var jag även 4 år på Volvo Lastvagnar som provningsingenjör och projektledare. Det senaste arbetade jag som regionchef på Wästbygg. Ett entreprenadbolag som jag var på i sammanlagt 11 år i olika roller.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Som ni ser av föregående stycke har jag gjort ganska många olika saker och jag ser mig som en generalist som kan lite om mycket. Det jag kan mest om är nog bostadsbyggnation.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Jag ser fram emot roliga och spännande projekt och att få tillhöra det härliga EPG-teamet.

Varmt Välkommen till oss

//Kontakta Mattias