Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Mia Mellbin till EPG Projektledning

Vi välkomnar Mia Mellbin till EPG Projektledning

Mia Mellbin, 50 år som firades stort i år med en överraskningsfest. Född och uppvuxen i Mölnlycke med sin lillebror. Idag bor hon i Ytterby med sin man, två barn och deras katt vid namn Simba. Mia har pluggat ett år i USA, Arkansas. Under sin vistelse i USA fick hon äran att vara på middag hos Bill Clinton. Det var en jultillställning där 4 stycken utbytesstudenter från Mias skola fick agera ambassadörer för Arkansas.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

En stor passion i livet är mat och dryck. Just nu står Champagne högt på dryckeslistan efter att besökt distriktet för två somrar sen. Resa är nämligen också något vi prioriterar i vår familj. Bästa resmålet är helt klart Maldiverna. Fantastiskt klimat ett otroligt lugn och alla färger framstår magiskt, det är helt enkelt så vackert.

Jag har också alltid varit intresserad utav sport. Framförallt basket som jag spelade under min tid i USA. Sen har jag utövat längdhopp under högstadiet och hade faktiskt skolrekordet på 5,24 🙂

Min fritid och somrarna tillbringar jag i sommarhuset på Käringön. Vi har haft huset i 10 år nu till första advent, då blir det lite firande med glögg och pepparkakor.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag och Dennis har träffats några gånger genom gemensamt bekanta. Han kom med ett trevligt erbjudande.

Vilken roll kommer du ha?

Övergripande kontorsansvarig med stöttning till alla på EPG Projektledning. Jag kommer se helheten och avlasta framförallt Dennis och Anette. Det blir mycket administrativt men även en del samordning kring möten.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Varmt och välkomnande. Alla verkar väldigt positiva och glada.

Vad har du arbetat med tidigare?

12 år i resebranschen på Stena Line där jag jobbade med sälj. Sen blev det en ny bransch när jag började på Ryds glas som kontorsansvarig. Innan jag började på EPG jobbade jag som exportsäljare på Future Eyewear Group AB. Där jag sålde sportglasögon, skidglasögon och solglasögon. De future designar och säljer sina egna varumärken.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Att den skall vara spännande, utmanande och utvecklande.

Varmt Välkommen till oss

//Kontakta Mia

Taggar:

Vi välkomnar Mia Mellbin till EPG Projektledning

Mia Mellbin, 50 år som firades stort i år med en överraskningsfest. Född och uppvuxen i Mölnlycke med sin lillebror. Idag bor hon i Ytterby med sin man, två barn och deras katt vid namn Simba. Mia har pluggat ett år i USA, Arkansas. Under sin vistelse i USA fick hon äran att vara på middag hos Bill Clinton. Det var en jultillställning där 4 stycken utbytesstudenter från Mias skola fick agera ambassadörer för Arkansas.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

En stor passion i livet är mat och dryck. Just nu står Champagne högt på dryckeslistan efter att besökt distriktet för två somrar sen. Resa är nämligen också något vi prioriterar i vår familj. Bästa resmålet är helt klart Maldiverna. Fantastiskt klimat ett otroligt lugn och alla färger framstår magiskt, det är helt enkelt så vackert.

Jag har också alltid varit intresserad utav sport. Framförallt basket som jag spelade under min tid i USA. Sen har jag utövat längdhopp under högstadiet och hade faktiskt skolrekordet på 5,24 :)

Min fritid och somrarna tillbringar jag i sommarhuset på Käringön. Vi har haft huset i 10 år nu till första advent, då blir det lite firande med glögg och pepparkakor.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag och Dennis har träffats några gånger genom gemensamt bekanta. Han kom med ett trevligt erbjudande.

Vilken roll kommer du ha?

Övergripande kontorsansvarig med stöttning till alla på EPG Projektledning. Jag kommer se helheten och avlasta framförallt Dennis och Anette. Det blir mycket administrativt men även en del samordning kring möten.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Varmt och välkomnande. Alla verkar väldigt positiva och glada.

Vad har du arbetat med tidigare?

12 år i resebranschen på Stena Line där jag jobbade med sälj. Sen blev det en ny bransch när jag började på Ryds glas som kontorsansvarig. Innan jag började på EPG jobbade jag som exportsäljare på Future Eyewear Group AB. Där jag sålde sportglasögon, skidglasögon och solglasögon. De future designar och säljer sina egna varumärken.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Att den skall vara spännande, utmanande och utvecklande.

Varmt Välkommen till oss

//Kontakta Mia