Blogg-inlägg:

Vi välkomnar Morgan Sjögren till EPG Projektledning

Morgan Sjögren

Vi välkomnar Morgan Sjögren till EPG Projektledning

Morgan Sjögren, 36 år och uppväxt i Mullsjö utanför Jönköping. Efter många år boendes i Jönköping landade han i Göteborg och är numera bosatt i Frillesås några mil söderut från Göteborg. Han är en rak, öppen och ärlig person med glimten i ögat som gillar utveckling och utmaning på både personligt och yrkesmässigt plan.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

På fritiden gillar jag att aktivera mig. Styrketräning, vandring och mountainbike för att nämna några saker jag gillar.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag blev intresserad då min tidigare kollega och vän Erik Bjerke som arbetar hos er berättade om arbetsplatsen. Tänkte att den skulle passa mig, och jag den.
När jag kontaktade Dennis Lundmark så kändes det verkligen helt rätt, och strax därefter skrev jag på för en fortsatt framtid som projektledare på EPG.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Helt fantastiskt. En väldigt välkomnande och inkluderande arbetsplats, redan innan jag började så kände jag mig som en del av företaget då det kom mycket information och inbjudningar till diverse events. Arbetskamraterna är mycket kompetenta och hjälpsamma.

Vad har du arbetat med tidigare?

Metallbearbetning, svetsning, förebyggande underhåll, montageplanering, planering/pris-kalkylering och arbetsledning inom segmenten VA, grundläggning samt industrin i tillverkning, olja/gas, process, och kärnkrafts sektorn.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Arbetat mycket med reningsverk och då framför allt med mekanisk rening, slambehandling och kringutrustning.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Att fortsätta utvecklas och bidra till en gynnsam framtid för EPG.

Varmt Välkommen till oss

// Kontakta Morgan

Taggar:

Vi välkomnar Morgan Sjögren till EPG Projektledning

Morgan Sjögren, 36 år och uppväxt i Mullsjö utanför Jönköping. Efter många år boendes i Jönköping landade han i Göteborg och är numera bosatt i Frillesås några mil söderut från Göteborg. Han är en rak, öppen och ärlig person med glimten i ögat som gillar utveckling och utmaning på både personligt och yrkesmässigt plan.

Har du något speciellt intresse eller någon talang?

På fritiden gillar jag att aktivera mig. Styrketräning, vandring och mountainbike för att nämna några saker jag gillar.

Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Jag blev intresserad då min tidigare kollega och vän Erik Bjerke som arbetar hos er berättade om arbetsplatsen. Tänkte att den skulle passa mig, och jag den.
När jag kontaktade Dennis Lundmark så kändes det verkligen helt rätt, och strax därefter skrev jag på för en fortsatt framtid som projektledare på EPG.

Hur var ditt första intryck av företaget som nyanställd?

Helt fantastiskt. En väldigt välkomnande och inkluderande arbetsplats, redan innan jag började så kände jag mig som en del av företaget då det kom mycket information och inbjudningar till diverse events. Arbetskamraterna är mycket kompetenta och hjälpsamma.

Vad har du arbetat med tidigare?

Metallbearbetning, svetsning, förebyggande underhåll, montageplanering, planering/pris-kalkylering och arbetsledning inom segmenten VA, grundläggning samt industrin i tillverkning, olja/gas, process, och kärnkrafts sektorn.

Har du någon specialkompetens inom branschen?

Arbetat mycket med reningsverk och då framför allt med mekanisk rening, slambehandling och kringutrustning.

Vad har du för förväntningar på din fortsatta tid hos EPG?

Att fortsätta utvecklas och bidra till en gynnsam framtid för EPG.

Varmt Välkommen till oss

// Kontakta Morgan